Ліжко без ніжок: плюси та мінуси вибору

Кожна людина в середньому проводить уві сні третину свого життя. Від спального місця багато в чому залежить якість відпочинку, самопочуття, працездатність. Для здорового сну краще всього вибирати екологічно чисті моделі з натурального дерева. Саме такі меблі виробляє відома українська компанія «КЛен». Ліжка бувають різних видів. Давайте розглянемо позитивні та негативні сторони ліжка без ніжок.

Різновиди ліжок без ніжок

У таких моделей опорою служить рама. Вони популярні в усьому світі. Відрізняються висотою, розміром, формою. Умовно поділяються на три типи:

  • Американські. Мають висоту до 1 метра. Це дуже комфортна модель без ніжок. На неї зручно лягати та вставати. Лікарі рекомендують використовувати подібні конструкції, так як доведено, що різка зміна положення тіла після пробудження від сну викликає стрес організму. З такого ліжка швидко встати не вийде.
  • Європейські. Нижче американських моделей без ніжок, але теж досить високі. Досягають у висоту 50-60 см. Спати та прокидатися на такому ложі досить зручно.
  • Східне ліжко без ніжок розташовується близько до підлоги. Воно виглядає стильно й сучасно. Користується великим попитом у молоді не тільки на Сході, але і в західних країнах, незважаючи на те, що з нього незручно вставати.
Ліжко платформа

Переваги ліжка без ніжок

  • Функціональність. Спеціальні ліжка з підйомним механізмом без ніжок мають всередині місткий короб. У нього можна скласти не тільки постільну білизну, додаткові подушки, ковдри, а й інші речі, наприклад сезонний одяг.
  • Стійкість. Конструкція без ніжок витримує велике навантаження, завдяки своєму устрою. Вона не зламається під вагою, витримає будь-яке механічне навантаження.

Мінусів у даних моделях не багато. Якщо ліжко без ніжок недостатньо щільно прилягає до підлоги, під ним найімовірніше буде накопичуватися пил. Прибрати його вийде, пересунувши меблі.

Дерев'яне ліжко без ніжок

Якщо хочете купити гарні, безпечні меблі для свого будинку, ви перебуваєте на правильному сайті. Компанія «КЛен» виробляє класичні та сучасні дерев'яні ліжка, інші меблі за вигідними цінами. Для виробництва використовується деревина бука, дуба й ясена.

Дерев'яна поверхня обробляється просоченнями та лаками на основі природних компонентів. Натуральне дерево наповнює простір теплом і затишком. Заходьте в каталог і робіть замовлення. Гарантуємо охайну та швидку доставку.

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння