Які меблі вибрати для дитячої?

Багатьох батьків хвилює питання, які меблі вибрати для дитячої. Обставити кімнату дітей не так просто, як може здатися на перший погляд. Важливо, щоб вона не тільки красиво виглядала, але й була екологічно чистою, безпечною, функціональною.

Не варто купувати для дитячої кімнати меблі з гострими кутами, склом, іншими елементами, здатними стати причиною травми малюка. Психологи довели, що навколишній світ навколо малюків надає велике значення на формування дитячої психіки. Тому до створення інтер'єру кімнати потрібно підійти дуже уважно.

З яких матеріалів роблять меблі для дитячої

Каркасні меблі виготовляють з ДСП, МДФ, пластика, деревини.

Предмети обстановки для дитячої кімнати з ДСП, МДФ коштують недорого, мають оригінальний дизайн. Зверху наклеюється плівка. Вона легко пошкоджується гострими предметами, тому зовнішній вигляд швидко втрачає свою привабливість.

Купуючи подібні речі для кімнати дітей, будьте пильні. Обов'язково попросіть сертифікати якості. Важливо, щоб всі кромки, торці були ретельно проклеєні, а клас плити ДСП був вище Е1. Але і в цьому випадку подібні предмети інтер'єру кімнати недовговічні, швидко втрачають свою привабливість.

Пластик підкуповує своєю легкістю, яскравим забарвленням. Але краще не використовувати його у великих кількостях. Цілком достатньо буде столика для малювання, маленьких стільчиків.

Якщо ви хочете зробити обстановку дитячої кімнати дійсно екологічно чистою, красивою, затишною, зупиніть свій вибір на деревині.

Дерев'яні меблі в дитячу

Переваги меблів з дерева очевидні:

  • Природний матеріал чудово очищає повітря.
  • Дерев'яні меблі для дитячої роблять з округленими кутами, без використання травмонебезпечних елементів.
  • Дерево обробляють, фарбують пропитують, лаками на водній основі. Вони не токсичні, добре зберігають структуру, красу деревини. Такі меблі в дитячій згодом виглядають ще благородніше, дорожче.
  • У кімнаті з дерев'яними меблями, вільно дихається, відмінно спиться.
  • Ніякий матеріал не створить такого затишку, відчуття рідного дому, тепла, як дерево.

Замість традиційних крісел, диванів, дизайнери вважають за краще побачити в кімнаті дітей м'які мішки.Безкаркасні меблі знімають з хребта накопичену напругу, допомагають розслабитися. Їх легко перенести з місця на місце, використовувати в іграх.

Для пошиття чохлів для дитячої використовують натуральні тканини - щільну бавовну, льон. Вони абсолютно безпечні. Їх легко зняти, випрати при необхідності.

Безкаркасні меблі в дитячу

Саме такі меблі дитячої кімнати - натуральні, чисті, стильні, виготовляються українською компанією ТОВ КЛен. Заходьте в каталог і переконайтеся в цьому самі.

Дитинство не повториться ніколи. Подаруйте синові чи доньці можливість жити в красивому, безпечному просторі!

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння