Дерев'яні ліжка: колір Горіх

Виготовлені з натурального дерева ліжка, на сьогодні не просто так користуються найбільшою популярністю. Такі меблі 100% натуральні, мають приємний аромат, відрізняються гладкою і приємною на дотик фактурою, а також неповторним малюнком.

Меблі – ліжко з відтінками горіха, шафи, стільці та столи – поєднують в собі стриманий мінімалізм та справжню розкіш, що робить їх універсальними в будь-яких інтер’єрах, з будь-якими стилями та кольоровими гамами. При цьому сам колір готового виробу, взалежності від фактури та породи дерева, може відрізнятися в діапазоні від блідо-рожевого до темно-кофейного.

Горіховий колір ліжок добре поєднується з різного роду хромованою фурнітурою, а також вставками зі скла, що робить готовий виріб по-справжньому ефектним та стильним.

Ліжка кольору горіха, насправді, створені для приміщень та кімнат в стилі модерн, вінтаж та мінімалізм. Ліжко темний горіх, наприклад, можна зустріти як в спальнях старих будинків, так і в сучасних дизайнерських квартирах-студіях. При цьому розмістити ліжко кольору горіх можна і в звичайній спальній кімнаті, яка не має визначеного стилю. Завдяки своїй нейтральній кольоровій гамі й відмінному поєднанні з іншими елементами інтер’єру, меблі з горіха вибирають і прибічники консерватизму, і послідовниками сучасних тенденцій.

Шукаєте, де вигідно купити ліжко кольору горіх? В нашому інтернет-магазині ви знайдете оригінальні вироби, ціна яких максимально вигідна і без надцінок посередників.

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння