Цікаві дизайнерські меблі від Кеннета Кобонпу для будь-якої кімнати квартири

Дизайнер Кеннет Кобонпу (Kenneth Cobonpue) знову всіх здивував своїм унікальним підходом до створення меблів. Представляючи Філіппіни на 22-му щорічному конкурсі предметів дизайну IIDA / HD, який відбувся в Лас-Вегасі, він був удостоєний нагороди за кращу конструкцію для сидіння - м'яке крісло з ротанга Peacock.
Як випливає з офіційного прес-релізу, «отримавши безліч міжнародних нагород і хвалебних відгуків, Кобонпу став інтернаціональним символом мистецтва та майстерності, який прославив Філіппінські острови на весь світ».

Побачивши зручне крісло Peacock, ми захотіли ознайомитися з іншими творами дизайнера й вибрати ті, що були б цікаві для власного житла. Від вітальні до тераси - ось деякі з предметів меблів від Кеннета Кобонпу, на які зовсім не варто шкодувати грошей.

Торшер Kai Z

Торшер Kai Z

Місце розміщення: поруч з кріслом у вітальні

Читання в темряві - погана ідея, але виготовлений з пальми бурі торшер зі сталевим каркасом забезпечить достатню кількість світла в кімнаті. Абажур ручної роботи з паперу та волокна пальми бурі створює більш рівномірне і м'яке освітлення.

Дзеркало Biba

Дзеркало Biba

Місце розміщення: в гостьовій ванній кімнаті

Пожвавите простір вашої ванної кімнати за допомогою оригінального настінного дзеркала, на створення якого дизайнера надихнув світ членистоногих. Каркас рамки виконаний зі сталі та плетеного ротанга, пофарбованого вручну в помаранчевий і чорний колір, завдяки чому дзеркало стане яскравим акцентом вашого інтер'єру. Модель поставляється в двох різних розмірах, тому Ви можете вибрати варіант, найбільш відповідний для вашого приміщення.

Пуф для ніг Adesso

Пуф для ніг Adesso

Місце розміщення: в спальні

Пуфік - прекрасний варіант для невеликих спалень, де також необхідні місця для сидіння. Каркас конструкції має плетений геометричний візерунок, а м'яке сидіння виконане з строкатої тканини. Залежно від колірного рішення приміщення пуф доступний в фіолетовому, зеленому, синьому й сірому варіантах.

Книжкова полиця Kawayan

Книжкова полиця Kawayan

Місце розміщення: в гостинній

Дерев'яна полиця для книг і фотографій, виготовлена з ротанга, дуба та бамбука. Використаний при створенні полички бамбук додасть вашій вітальні природності й теплоти. Надайте інтер'єру закінчений вигляд, підібравши додаткові аксесуари з дерева.

Крісло Lulu

Крісло Lulu

Місце розміщення: на терасі

Щоб повністю насолодитися відпочинком на терасі, необхідно мати ідеальне крісло. Для цього прекрасно підійде модель Lulu, виконана в формі гнізда. Завдяки ажурному переплетенню забезпечується плавна циркуляція повітря, що дарує відчуття свіжості та прохолоди. Ідеальне крісло для відпочинку в спекотний літній день.

Ці оригінальні й дизайнерські меблі отримують гідні відгуки у всьому світі, тому ми вирішили ознайомити з нею вас. Якісні дерев'яні меблі ви можете подивитися у нас в каталозі, а також вибрати ексклюзивні меблі в спальню.

Діліться враженнями від статті в коментарях.

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння