Де купити стіл на кухню і якого типу

При створенні інтер'єру свого будинку або квартири, кожен стикається з питанням: де купити стіл на кухню та якого типу? Безліч варіантів для вибору пропонує ринок меблів. Але й велика кількість чинників, таких як площа кухні, колірна гамма, мобільність, можуть обмежити ваш вибір.

Як правильно вибрати стіл на кухню.

На які основні критерії варто звернути увагу?

  • Матеріал. Кухонні столи виготовляються з самих різних матеріалів, починаючи від пластику, закінчуючи дорогими породами дерева.

    Вибір матеріала кухонного стола
  • Бюджет. В цьому випадку необхідно визначитися з бюджетом майбутньої покупки. Так, якщо пластикові столи призначені для тимчасового застосування, то столи з цілісного масиву служать дуже тривалий період і підкреслюють статус власника квартири.
  • Ціль використання. Якщо вам потрібен обідній стіл, який буде приховувати велика клейончата скатертина, то немає ніякого сенсу купувати дорогі меблі. Якщо ж Ви плануєте збиратися за цим столом великою компанією, то слід звернути свою увагу на столи з дерев'яного масиву.

    Ціль використання стола
  • Якість. Використання хороших матеріалів при виробництві меблів ще не говорить про те, що самаемеблі будуть якісними. Слід звертати увагу на відсутність можливих підтікань лаку, відсутність сколів і тріщин, шорсткості поверхні.

Форми кухонних столів.

Кухонний стіл, сам по собі, є основним елементом кухні. Створюючи дизайн приміщення, варто спочатку визначитися з вибором столу. Різні форми можуть гармонійно вписатися в будь-яку кімнату.

Вибір форми стола

Вибираючи форму вашого столу, спирайтеся на кількість осіб, які будуть за ним обідати. Так, для великої родини не підійде стіл трикутної форми, а ось для молодої пари він буде в самий раз.

Кругла форма столу дозволить збирати великі компанії за вечерею, причому кожен з гостей буде відчувати себе зручно через відсутність кутів. А для звичайного сімейного обіднього столу, ідеальним буде прямокутний варіант.

Прямокутний варіант стола

Вибір і покупка.

Наша компанія рада запропонувати для вашого вибору великий асортимент кухонних столів з натурального дерева. Висока якість матеріалів і збірки, залишають наших клієнтів задоволеними та щасливими. Якщо ви ще не визначилися де купити стіл на кухню, і яким він повинен бути, ми з радістю вам в цьому допоможемо.

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння