Меблі в прихожу та ідеї декору

Будь-який дім починається з прихожої. Вона проводжає нас кожного ранку і зустрічає ввечері. При виборі інтер'єру та меблевого гарнітура, важливо враховувати загальний стиль будинку, власний смак і площу приміщення.

Меблі в прихожу вибирають не тільки за зовнішнім виглядом. Вони також повинні бути практичними, стійкими до механічних впливів, не потребувати особливого догляду.

До вибору меблевого гарнітуру потрібно підходити виважено. Всі предмети повинні гармоніювати загальним стилем інтер'єру та доповнювати один одного.

Які меблі підходять в прихожу

  • Враховуємо площу приміщення

    Стандартний набір меблів в прихожу включає в себе шафу для одягу, вішак, тумбу під взуття, лавочку, велике дзеркало. Якщо приміщення дуже маленьке, то можна обійтися однією вбудованою шафою купе з дзеркальними дверцятами.

    Розсувні стулки не вимагають додаткового місця при відкриванні, всередині можна зробити поличку для взуття, а дзеркальні дверцята позбавлять від необхідності купувати додаткове дзеркало. Для просторих кімнат, асортиментний перелік меблів набагато ширший. Можна встановити велику шафу, комод, тумбу під взуття, велику вішалку, підставку для парасольок, лавочку.

    Меблі в прихожу: облік площі
  • Вибираємо стиль

    Дизайн інтер'єру власного будинку кожен вибирає сам. При виборі меблів в прихожу важливо враховувати загальний стильовий напрям будинку, смак кожного члена сім'ї, тощо. Квартира виглядає гармонійно, коли всі кімнати витримані в єдиному стилі або є щось, що їх об'єднує.

    Якщо приміщення невеликого розміру, радимо вибирати світлі стильові напрями, наприклад, хай-тек, «сканді» і т. п. Світлі предмети облаштування візуально збільшують простір, роблять його вільним і легким.

    Меблі в прихожу: стиль
  • Якість матеріалу

    Прихожа, так само,  як і інші меблі в будинку, повинна бути зроблена з екологічно чистих і натуральних матеріалів.

    Оптимальне рішення - меблі в прихожу з дерева. Предмети облаштування з натуральної деревини виглядають стильно, роблять приміщення теплим і затишним.

    При виборі гарнітура для прихожої, зробленої з натурального дерева або з будь-яких інших матеріалів, важливо звертати увагу на якість збірки. Краще купувати меблі в прихожу фабричного виробництва. Вони проходить ретельний контроль якості, відповідають прийнятим стандартам.

    Меблі в прихожу: матеріали

Вибрати та купити сучасні дерев'яні меблі в прихожу кімнату можна на сайті українського виробника високоякісної продукції Клен.ua. Всі моделі виготовлені з натуральних екологічних матеріалів  у відповідності до строгих європейських стандартів якості.

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння