Меблі з піддонів, які є, що вибрати, чи варто?

Зробити свій будинок (квартиру, ресторан, літнє кафе) максимально функціональним, унікальним і сучасним - це те, до чого прагне практично кожна людина. Купівля або замовлення нових меблів - це завжди дорого та клопітно. Домогтися оригінальності можна, якщо спочатку звернути увагу на меблі з піддонів.

Різновиди виробів з піддонів і найкраще місце для них

Досить часто на террасаx літніх кафе, у дворах котеджів, на території баз відпочинку можна зустріти меблі з палет. Вироби користуються величезною популярністю й у ексцентричних, активний і творчих людей (музиканти, режисери, художники, дизайнери, артисти, інші). Найбільш поширеними вважаються саме дивани та крісла. Палети виступають в якості каркаса, зверху якого розміщаються м'який матрац і подушки. Варто відзначити, що за показниками міцності вони не поступаються аналогічним конструкціям з дерева (здатні витримати велику вагу). Такі меблі - цілком економний варіант, який стильно виглядає та піднімає настрій.

Диван із піддонів

Ще один різновид - це ліжка. Зовні ліжка з піддонів виглядають досить ефектно. Особливо, якщо їх пофарбувати в темну або іншу фарбу, покрити лаком. Вони екологічні, а значить повністю безпечні, міцні і довговічні. По такому принципу можна зробити чудові полички.

Поличка з піддонів

Шафи та комоди також виготовляють з піддонів. Найчастіше виготовляють меблі з піддонів для дачі, фото з прикладами яких можна з легкістю знайти на просторах Інтернету. Подібні конструкції досить функціональні у використанні (розміщення спецій, продуктів, посуду, текстилю, преси, інших елементів) й експлуатації.

Комод з піддонів

Журнальний або обідній стіл - ще один різновид того, що можна зробити з піддонів. Щоб зробити виріб ще цікавіше, багато дизайнерів використовують підсвічування всередині палет. Це виглядає дійсно яскраво й незвично.

Журнальний столик з піддонів

Барвисті гойдалки в саду з натурального матеріалу - принесуть справжнє задоволення як дітям, так і дорослим. Бар на території літнього кафе або тематичного ресторану, також не залишить байдужим відвідувача.

Вирішивши оформити інтер'єр з піддонів варто звернути увагу на такі стилі: кантрі, лофт, прованс, японський та еко

.

Крісло з піддонів

При бажанні замовити оригінальні меблі з натурального дерева, варто спочатку звернутися до професіоналів. Наша компанія спеціалізується на створенні унікальних і якісних виробів. Ознайомитися з усіма пропозиціями або придбати меблі з дерева можна у нас на сайті.

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння