Як купити меблі в інтернет магазині

Що можна купити в інтернеті? Та що завгодно. Товари, послуги, матеріали для навчання – все це доступно зразу й під замовлення. Способи оплати, доставки, отримання гарантій тощо вже давно стали дистанційними та оперативними.

Щоб більш конкретно розповісти вам про пошук в інтернеті та й саму процедуру покупки, нижче ми надаємо декілька порад. Для прикладу, ми роз’яснимо як купити меблі в інтернет-магазині, бо тут ми орієнтуємося найкраще).

Як купити хороші меблі?

Складіть для себе короткий опис того, що ви бажаєте знайти: з якого матеріалу, якого стилю, форми. Можливо важливішу роль у вашому виборі будуть відігравати характеристики та функції товару ніж його зовнішній вигляд. Опишіть їх прикметниками – практичний, екологічний, двоспальний, дерев’яний, квадратний тощо. Поєднуйте з назвами предметів - це й будуть ваші запити для пошуку.

Розгляньте та прийміть бюджет. За вашими запитами проаналізуйте ціни та визначте, що саме впливає на збільшення чи зменшення вартості. Наприклад, за двоспальне ліжко ви готові заплатити від 2000 грн до 5000 грн, при умові що воно буде з натурального дерева. Всі інші чинники, що впливають на ціну (дизайн, функціональність тощо) допоможуть вам знайти оптимальне рішення.

Також важливо визначитися чи товар повинен бути на складі або ж ви готові чекати. Зверніть увагу на сайти, де вказана інформація про наявність чи терміни виконання замовлення. Як виробник можемо зазначити, що ми надаємо можливість обирати й змінювати характеристики товарів, тому в наявності такої комбінації може й не виявитися. Проте клієнт отримує перш за все, те що хотів і, звичайно, в найкоротший термін. Тому не варто ігнорувати товари, якщо вони мають відмітку «під замовлення». Але з’ясувати умови все ж таки варто. Вони можуть суттєво відрізнятися у різних продавців.

Як правильно купити меблі?

Радимо надати перевагу інтернет-магазинам, де ви знайдете вичерпну інформацію про товар, його характеристики та що головне, на яких вказані ціни. Так простіше порівнювати та й рівень довіри до таких продавців вищий.

Доставка й оплата. Вибирайте стандартні варіанти, щоб уникнути шахраїв та недобросовісних продавців. Перевірені способи все ж краще ніж «відкривати Америку». Багато магазинів мають сервіси оплати онлайн. Наприклад, через Приват24, LiqPay, де ваші платежі захищені, а інформація є конфіденційною. Також оплати на основі рахунків та з отриманням квитанцій дають вам гарантію, що ваші гроші надійдуть отримувачу. До безпечних можна віднести й оплату готівкою кур’єру чи при отриманні від перевізника (наприклад Нова Пошта надає послугу «Грошовий переказ»). Щоб уникнути непорозумінь з доставкою – відразу з’ясуйте її вартість, кінцевий пункт та терміни. Також порівняйте різні варіанти, які пропонують продавці.

Скористайтеся порадами та консультаціями. Не соромтеся запитувати та уточняти деталі, навіть якщо ви не збираєтеся купляти. Зараз інтернет-магазини надають можливість онлайн дізнатися про все, що стосується їхніх товарів. В найгіршому випадку вам не дадуть відповідь. Але так ви тільки відсієте неввічливих продавців.

Як купити меблі дешевше?

Зверніть увагу на знижки та акції, бонусні програми. Міфи, що під спеціальними пропозиціями замаскована погана якість давно вже розвіяла можливість повернення товарів та гарантійні зобов’язання продавця. Так, це спосіб привернути вашу увагу. Якщо умови прості й зрозумілі, сміливо скористайтеся своїм щасливим квитком).

Коли ви готові купити, ми радимо зателефонувати в магазин та поспілкуватися з менеджером. Це допоможе вам переконатися, що ви нічого не випустили з уваги та все зрозуміли правильно.

Оформляючи замовлення перевіряйте правильність вказаних даних. Це суто ваша відповідальність. Помилки в номері телефона, адресі чи інших контактах затримають ваше замовлення або з вами взагалі неможливо буде зв’язатися.

Зверніть увагу на «Угоду користувача», а також, якщо ви вказуєте особисту інформацію на «Згоду на обробку персональних даних». Прочитайте їх. Хоча це стандартний текст, але він має юридичний характер та визначає відповідальність сторін.

При отриманні вашого замовлення огляньте товар. Перевірте чи відповідає він опису й характеристикам, які ви обирали, чи немає механічних ушкоджень й чи правильна кількість. Ви маєте право на повернення, якщо домовленості не були виконані.

Оцініть наскільки легко та практично користуватися придбаними речами. Діліться враженнями від покупок. Ваш досвід важливий для інших покупців.


Придбати один предмет меблів чи цілу колекцію – рішення виважене. Тут куди складніше ніж з одягом чи електронікою. Тому головна наша порада – звертайте увагу на виробника та його досвід.

Розкажіть нам про ваше ставлення до інтернет-магазинів. Для нас важливо з’ясувати, чого очікують наші відвідувачі.

Приємних покупок.

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння