Самі незвичайні меблі в світі

Жоден інтер'єр приміщення не обходиться без практичних і зручних меблів. З їх допомогою ми вирішуємо масу простих і складних побутових завдань, зберігаємо на їх полицях наші улюблені речі, а також просто сидимо і спимо на них. Виходячи з цього, можна виділити ряд основних якостей, якими повинні мати у своєму розпорядженні будь-які меблі - зручність, надійність і ефективність, проте тисячі дизайнерських студій, сучасних меблевих фабрик, а також просто креативно мислячих людей вважають інакше.

Так, для одних створення і розміщення в оселі незвичайних предметів меблів є своєрідним способом самовираження і задоволення тяги до експериментування, для інших - відмінною можливістю уникнути загальноприйнятих стандартів і кліше в оформленні інтер'єру, виділитися з натовпу або ж просто здивувати своїх гостей і близьких химерністю домашньої фурнітури.

У будь-якому випадку, меблі цікава, незвичайна завжди притягувала і притягує увагу людей, створюючи навколо себе певну атмосферу, викликаючи жвавий інтерес і навіть ажіотаж. Але чи є межа людському креативу? Якому витвору меблевого мистецтва можна присудити звання незвичайних меблів?

Самі незвичайні меблі в світі - які вони?

На це запитання немає однозначної відповіді, оскільки з кожним днем з-під творчої руки дизайнерів виходять все нові і нові шедеври меблевої справи, що втілюють в собі неймовірний політ креативної думки. В результаті, незвичайних меблів в інтер'єрі стає настільки багато, що вкрай складно виділити із загальної маси щось конкретне.

І все ж можна певним чином класифікувати по-справжньому незвичайні меблі в 4 основні групи.

1. Меблі незвичайної форми з традиційних і звичних матеріалів.

Незвичайний стілНезвичайна форма меблів

Такі меблі відрізняються в основному деякими зовнішніми змінами, які передбачають викривлення форми, зміна довжини і розмірів деяких конструкційних елементів, але в той же час має цілком впізнавану і досить звичну конфігурацію. Такого роду меблі можна вважати першим етапом на шляху до створення самих незвичайних меблів в світі.

2. Просто красиві незвичайні меблі, виконані з нестандартного матеріалу.

Незвичайний матеріалНезвичайний матеріал кріслоНезвичайний матеріал стіл

До другої групи креативних меблів можна віднести елементи домашньої та офісної фурнітури, що мають вигляд звичних нам предметів інтер'єру, проте виконані з найнесподіваніших матеріалів. Так, наприклад, звичайна табуретка може бути результатом з'єднання полімерних компонентів з класичним деревом, а кухонний стіл - комбінацією ударостійкого скла і скріплених між собою пластикових трубок.

3. Дуже незвичайні меблі, що виділяються завдяки своїй багатофункціональності.

Багатофункціональні мебліБагатофункціональні сходиБагатофункціональні меблі

На наступному етапі розташувалися меблі, часто іменовані «трансформером». Незвичайність цього типу меблів полягає в тому, що в ній поєднуються функціональні якості деяких предметів, завдяки чому вдається значно заощадити місце в будинку і як би «тримати все необхідне під рукою». Проектування і розробка таких меблів вимагає справжнього творчого підходу, завдяки якому самі меблі виходять не просто незвичайні, але і продумані функціонально.

4. Меблі незвичайного дизайну, не схожі ні на що.

Незвичайний стіл не подібний ні до чогоНе подібне ні на що кріслоМеблі незвичайний дизайн

Заворожлива граціозністю своїх ліній і вражаюча комбінацією химерних форм, дані меблі можуть по праву носити назву самих незвичайних оригінальних меблів в світі. У них є щось спільне з картинами талановитих художників, в яких кожен бачить щось своє і які викликають у людини певний асоціативний ряд.

Виготовляється такі дизайнерські меблі, як правило, під замовлення і нерідко в єдиному екземплярі. Як матеріали в основному використовується полірований метал, ударостійке скло, сучасні полімерні матеріали, а також натуральне дерево. Причому меблеві вироби з останнього цінуються вище за все, і не просто так.

Чому незвичайні дерев'яні меблі користуються такою широкою популярністю?

Натуральне дерево - унікальний матеріал, який в усі віки високо цінувався, завдяки унікальному поєднанню якостей.

  • У дерева приємна на дотик фактура, приємний благородний колір і неповторний запах, що якісно виділяє його серед млявих меблів зі скла і металу.
  • Меблі з масиву дерева на 100% екологічно чистий продукт, чого не можна сказати про меблі із пластикових і полімерних компонентів.
  • Будучи біологічним матеріалом, дерево має свою власну і неповторну енергетику, здатну створювати сприятливу атмосферу в будинку і позитивно впливати на здоров'я людини.

Якщо Ви хочете купити меблі з високоякісної натуральної деревини, то в інтернет-магазині klen.ua Ви це зможете зробити за найбільш вигідною для Вас ціною.

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння