Стильні тренди дизайну інтер'єру в 2019 році

У 2019 р. стає актуальним стиль арт-деко, ванні кімнати з бетону, занижені меблі для дому, тема космосу, кухні в темних тонах.

  • Компактність та функціональність

    Мільйони молодих людей починають своє самостійне життя з покупки студії. Таке маленьке житло може стати зручним і затишним, якщо задіяти по максимуму кожен куточок, використовувати багатофункціональні меблі.

    У студії з високими стелями обладнують спальню над великою шафою або вбудованою робочою зоною. Кухню розміщують в невеликому «кіоску», а ванну на красивих ніжках ставлять поруч з ліжком.

  • Текстиль та килими

    В тренді дизайну незвичайні килими з абстрактним орнаментом. Їх розміщують у вигляді острівців на підлозі контрастного кольору. У цьому сезоні модно оббивати крісла оксамитом або велюром насиченого бірюзового, блакитного, зеленого кольору. Не потрібно оббивати такою тканиною всі м'які меблі. Максимум - одне, два крісла.

    Текстиль та килими в тренді
  • Незвичайні поєднання кольорів

    В тренді плавний перехід кольору з одного відтінку в інший. Актуально виглядають стіни пофарбовані в техніці «градієнт», а також ефект бензинової плівки на водній поверхні. Однотонні стіни можна прикрасити сріблястими відблисками.

  • Будинок - оранжерея

    У моді залишається як і раніше еко-стиль. Дизайнери рекомендують використовувати якомога більше живих рослин, що в'ющоїся зелені.

    Еко стиль - будинок-оранжерея
  • Стиль «Хіппі»

    Якщо набрид «мінімалізм», вибирайте новий стиль «хіпі». Його основні риси - яскраві фарби, незвичайні меблі для дому, індійський колорит.

  • Інстаграмність

    Модна тенденція, зробити так, щоб кожен куточок будинку став стильним фоном для селфі. Для цього дизайнери рекомендують використовувати декор, меблі для дому відомих брендів. Фото повідомить світу про ваш смак і матеріальне становище.

  • Поєднання незвичайних матеріалів

    У 2019 модно використовувати незвичайні, індивідуальні меблі, що володіють певною «кустарністю». Наприклад, клавіатура від піаніно може стати елементом журнального столика.

  • Рідкісний камінь і ручна кераміка

    Для обробки багатих інтер'єрів буде модно використовувати рідкісні камені, наприклад, караррский мармур, обробляти поверхні дорогими мінералами, керамікою.

  • Показна «бідність»

    Модний тренд дизайну інтер'єру 2019 - шарахання з однієї крайності в іншу. Поряд з шикарними інтер'єрами, в моді обшарпані стіни, меблі з фанери, бетону. Важливо, щоб простоту матеріалу компенсувала незвичайність форми.

    Стиль - показна
  • Стиль «Кітч»

    Кричущий дизайн з переважанням яскравих відтінків, рідко поєднується один з одним в повсякденному житті. Наприклад, дерев'яний вишуканий стіл і пластикові стільці.

Дизайн інтер'єру 2019 дуже різноманітний. Вибираючи стиль, меблі для дому керуйтеся, насамперед, своїм смаком і особистими уподобаннями.

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння