Стильний комод для будь-яких приміщень

Перший комод з дерева з'явився в 18 столітті. Він прийшов на зміну скриням і з тих пір став незамінним предметом меблів майже в кожному будинку. Французьке слово «Комод» перекладається як «зручний». Це дійсно дуже функціональні та практичні меблі.

Які бувають комоди?

У кожній країні в певний час були популярні різні моделі. Наприклад, в Англії подібні меблі покривали білим лаком, прикрашали декором, що нагадує гірлянду. Французькі комодики відрізнялися вузькою шириною та компактними розмірами. В Америці робили розписні моделі на фігурних ніжках.

Дерев'яний комод

Сучасний комод більш раціональний і місткий. Іноді за кількістю речей здатний замінити шафу. Найбільш популярні моделі містять від трьох до семи шухляд. Особливо популярні вузькі моделі з п'ятьма шухлядами. Вони виглядають витончено та стильно.

При виборі варто звертати увагу не тільки на красу, витонченість. Важливо вибирати моделі, зроблені з екологічно чистих матеріалів. Для житлового приміщення немає нічого кращого натурального дерева. Саме такі меблі виробляє українська компанія «КЛен». Вони дихають, виглядають благородно, стильно, сприяють створенню теплої затишної обстановки в кімнаті.

Дерев'яні українські меблі абсолютно безпечні, так як покриті екологічно-чистими лаками на основі природних компонентів. Тому красиві комоди цього бренду можна спокійно ставити в дитячі кімнати, спальні.

Сучасні моделі роблять в різних стилях. Наприклад, відкриті полиці та скляні дверки прекрасно підходять для маленьких приміщень. Вони створюють відчуття легкості, візуально роблять простір вільним. Цікаво виглядають стильні комоди з ящиками різних розмірів і форм, в поєднанні з полками.

Стильний комод

Чому комоди так популярні?

  • Комод легко підібрати до будь-якого інтер'єру. Наприклад, для кімнати в класичному стилі підійде дерев'яна витончена модель з різьбленими ніжками. А для стилю «лофт» - з натурального, «зістареного» дерева, покритого маслом з явно вираженим малюнком деревини, ручками з металу.
  • Дітям і людям похилого віку набагато зручніше виймати одяг та інші речі з комода, ніж з шафи. Не потрібно тягнутися, досить висунути шухляди.
  • Подібні меблі доречно виглядають в будь-якій кімнаті: вітальні, спальні, передпокої, дитячому санвузлі. Деякі моделі обладнані вбудованими дзеркалами та легко трансформуються в туалетний столик.
Комод в стилі лофт

Комод - напрочуд практичний, зручний предмет інтер'єру. Він заслужено користується популярністю в усьому світі. В інтернет-магазині компанії Klen.ua можна купити стильні, сучасні комоди для будь-якого інтер'єру за вигідними цінами.

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння