Тренди в світі меблів 2018

Яке значення мають меблі в інтер'єрі вашого будинку? Кожна людина в мріях про власне житло, уявляє, як саме вона прикрасить свій затишний куточок: які кольори вибере, як будуть розташовуватись меблі, які картини висітимуть на стінах.

Мода на меблі, як і на все інше, змінюється з року в рік. Модні тенденції меблів 2018 - це максимальне використання натуральних екологічних матеріалів, стриманість і комфорт. У минуле відходять масивні та надмірно пафосні елементи декору.

Новинки меблів із дерева 2018

Дерев'яні меблі як і раніше не поступаються своїми позиціями за популярністю, але на цей раз все більш затребуваною стають меблі з необробленого дерева. Особливо актуальний в новому році Еко-стиль, засновниками якого по праву вважаються скандинавські дизайнери. Поєднавши натуральні матеріали й новаторські ідеї, вони змогли вдихнути трохи спокою та свіжості в важкий ритм сучасного життя.

Особливості:

  • Простір. Еко-стиль не терпить захаращення простору.
  • Світло. Обов'язкове хороше натуральне або штучне освітлення.
  • Природні відтінки. При виборі кольорової гами, слід звернути увагу на натуральні відтінки: кремовий, білий, відтінки природи.
  • Екологічність. Всі меблі та аксесуари в обов'язковому порядку повинні бути виготовлені з матеріалів, що не приносять шкоди навколишньому середовищу.
Новинки меблів з дерева 2018

У 2018 році знову стали популярні всім відомі стінки в вітальнях, але на відміну від минулих часів, вони перестали бути як раніше громіздкими. Сьогодні вони являють собою максимально полегшені конструкції оригінального та вигадливого дизайну, оформлення в контрастних колірних поєднаннях. Особливо популярні стінки геометричного дизайну, що несуть в собі простоту й оригінальність задумки. Підібрати такий важливий і цікавий предмет інтер'єру вам допоможе магазин Klen.ua.

Основні тренди меблів 2018

  1. Поєднання дерева та металу. Такі конструкції з різних, але в той же час дуже поєднуваних матеріалів, впишуться в інтер'єр практично будь-якого будинку.

    Стіл: поєднання дерева і металу
  2. Використання геометричних елементів у декорі. Фурнітура з металевих елементів замінюється на той же матеріал, що і самі меблі. Це додає незвичайний стиль і лаконічність дизайну.

    Стіл: фурнітура із дерева
  3. Асиметрія в меблів. Незвичні ліжка з різних ламаних геометричних фігур або контрастна колірна гама, дозволяють створити оригінальний і неповторний стиль життя в ритмі мегаполісу.

Грамотно підібравши меблі для вашого житла, ви безсумнівно привнесе в нього затишок і комфорт. Особливо ретельно слід підходити до підбору меблів у невеликих приміщеннях або приміщення зі слабкою освітленістю, так як в цьому випадку правильна організація простору є вирішальним фактором в дизайні всього інтер'єру. Наші ексклюзивні меблі з натурального дерева виконані тільки з екологічно чистих матеріалів, володіють унікальним дизайном і надійністю. У магазині Klen.ua ви знайдете великий вибір сучасних і практичних меблів, що відповідають саме вашим бажанням і вимогам.

Підбираючи гарні меблі в інтер'єр свого будинку, ви вибираєте не просто предмети, ви створюєте затишок для себе та своїх близьких, розкриваєте свій стиль й індивідуальність. У питаннях вибору меблів також важливу роль відіграє їх надійність і довговічність, тому меблі з дерева є неперевершеним фаворитом в цьому питанні.

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння