Унікальні старовинні меблі з дерева

Справжні цінителі розкоші для надання інтер'єру дорожнечі використовують старовинні дерев'яні меблі. Але гармонійно вписати їх в домашню обстановку дуже складно. Досить використати 1 - 2 предмети старовини в кімнаті та грамотно поєднувати з іншими предметами інтер'єру. Унікальні старовинні меблі з дерева коштують недешево і за ними потрібен дбайливий догляд.

Старовинні меблі з дерева, які вони?

Мініатюрний столик з берези, добре відполірований, з секретними шухлядками можна використовувати як придіванний столик у вітальні, а в скриньках зберігати сучасні предмети побуту: пульти, зарядні пристрої тощо. Такий столик відноситься до стилю ренесанс, виготовлений в сім'ї французьких майстрів в 1740-1810 рр. Ніжки з кованого заліза яскраво прикрашені позолотою. На них немає коліщаток, але столик дуже легкий і його можна буде легко пересувати.

Старовинні меблі з дерева відмінно впишуться в велику їдальню, наприклад дубовий обідній стіл. Ця деревина вважається дуже міцною, тому такі столи можна використовувати на вулиці.

Французький овальний обідній стіл

Овальної форми обідній стіл з різьбленими ніжками. Висота становить 1 м., довжина і ширина відповідно 175х75. Створено у Франції в ХІХ ст. Відноситься до класичного стилю. У ньому встановлений розсувний механізм, який зменшує стіл в своїх розмірах.

Різьблені стільці з горіха

Різьблені стільці з горіха, виготовлені в 1750- 1780 рр. у Франції, стануть родзинкою в їдальні з сучасними меблями в класичному стилі. Стільці покриті оббивкою із золотою вишивкою. Вони виглядають дійсно по-царськи. До таких стільців підійдуть однотонні портьєри з важкої тканини. Стіл обов'язково потрібно підібрати під колір до стільців. Матеріал виготовлення столу повинен бути горіх.

Старовинний буфет 18 століття

Старовинний буфет відноситься до кінця XVIII ст. складається з двох ярусів. Був виготовлений в Росії з темного дерева. Відноситься до так званого псевдо-руського стиля (використання слов'янських орнаментів). Верхні створки виготовлені з додаванням скла, нижні - глухі. Такий тип двох'ярусного буфета був поширений серед бояр і заможних селян. Верхній карниз прикрашений різьбленими елементами

Туалетний столик в стилі рококо

Туалетний столик з дзеркалом, в стилі рококо, створений в 1780 році в Італії. Дані дерев'яні меблі виготовлені з горіха. Він функціональний, досить простий із ящиками для прикрас, стійко стоїть на 4 різьблених ніжках. Дзеркало прикріплено кованою рамою з двох сторін до шухлядок. Під столиком розташована невеличка скринька, імовірно там зберігалися предмети особистої гігієни жінки.

На нього можна зробити акцент, встановивши поруч бра або вазу, виготовлену в тому ж стилі.

Що робити, якщо площа житла маленька, а дуже хочеться зробити унікальний інтер'єр, використовуючи старовинні дерев'яні меблі.

Можна все життя мріяти про унікальні меблі в своїй оселі, а можна замовити дерев'яні меблі в інтернет магазині «К'Лен». Великий вибір стилів, різноманітність предметів задовольнять потреби навіть найдосвідченіших споживачів. З усіма питаннями можна ознайомитися безпосередньо на сайті, або можна все уточнити, зателефонувавши менеджерам за вказаними телефонами.

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння