Сходи для квартири

Переважна більшість вітчизняних міських новобудов має на своїх верхніх поверхах приміщення елітного типу в кілька поверхів. Однак далеко не всі забудовники забезпечують дані багатоярусні квартири сходовим сполученням з тих чи інших міркувань. Якщо ви є власником такої квартири та зіткнулися з необхідністю встановлення сходів в квартиру на другий поверх, то до вирішення даного завдання варто підійти з максимальною відповідальністю.

Дерев'яні сходи в дворівневу квартиру - поради щодо вибору від професіоналів

Перш за все, не поспішайте гнатися за ексклюзивними дизайнерськими сходами з нестандартних і дорогих матеріалів, адже далеко не завжди такі конструкції мають достатню надійність і практичність. Але в той же час вам слід вибрати такі сходи, які б найбільш повно відображали всю суть інтер'єру приміщення. Щоб забезпечити собі та членам вашої сім'ї зручний доступ до верхнього ярусу дворівневої квартири, не псуючи при цьому весь інтер'єр кімнат, не захаращуючи сходами більшу частину кімнатного простору та не витрачаючи на сходову конструкцію цілий статок, вам потрібні по-справжньому практичні сходи в квартирі.

Які сходи найкраще підійдуть для дворівневих квартир?

З усіх існуючих типів інтер'єрних сходів, для пентхаусів найбільш підходящими будуть Г-подібні, С-подібні, а також гвинтові сходи, бо вони будуть найбільш практичними, компактними та естетичними. Матеріалами, які часто використовують для виконання таких сходів, служить деревина, метал, загартоване скло та навіть деякі полімерні матеріали.

Якщо ви хочете зробити ставку на екологічність, натуральність і безпеку в квартирі, то ніщо не зрівняється зі сходами, виконаними з масиву дерева, який володіє неповторним деревним орнаментом, унікальною енергетикою і 100% натуральністю. Такі сходи є по-справжньому універсальними в інтер'єрі будь-якого типу. Дерев'яні сходова конструкція набагато екологічна, ніж пластикова, більш безпечніша ніж сходи зі скла, а також значно тепліша й приємніша ніж металева. Однак щоб бути придатними для установки в багатоярусної квартирі, дерев'яні сходи повинні відповідати деяким вимогам.

3 ключових якості дерев'яних сходів для 2-поверхової квартири

  1. Довговічність. Вибираючи сходи з дерева, зверніть в першу чергу свою увагу на їх міцність і надійність. Спресована дерев'яна стружка не в змозі гарантувати міцність сходинок, не кажучи вже про її вкрай низький рівень безпеки. Найкраще в даному випадку вибирати цілісний масив дерева, що володіє високою міцністю, довговічністю, вантажовитривалістю, а також захищеністю від пересихання, гниття і деформації.
  2. Естетичність. Відповідні дерев'яні сходи повинні бути виконані з дерева, відтінок якого найбільш вдало поєднується з колірною схемою обох поверхів вашої двох'ярусної квартири. Крім того, ключові елементи фурнітури сходів, а також сама їх форма не повинні резонувати з загальним інтер'єром приміщення. Для цього подивіться фото сходів з дерева для дворівневих квартир - це допоможе визначитися з дизайном.
  3. Практичність.. Сходи в двоповерхових квартирах - це один з небагатьох елементів, яким ви і члени вашої родини будете користуватися буквально кожен день. Саме тому вони повинні бути максимально зручними і практичними. Відстань між сходинками, їх висота і кількість повинні бути достатніми для комфортного підйому та спуску по сходах, поручні не повинні обмежувати свободу рухів, але в той же час до них повинно бути легко дотягнутися. Самі ж елементи дерев'яних сходів при цьому повинні бути якісно зашліфовані від скалок і нерівностей.

Де знайти дерев'яні сходи, ціна яких відповідає якості?

Якщо вам необхідна оригінальні, високоякісні, екологічно чисті, а головне – такі, що відповідають всім перерахованим вище параметрам, сходи в квартиру, купити які ви хочете за найбільш вигідною в Україні ціною, то спеціалізованому інтернет-магазину Klen.ua є що вам запропонувати!

Тільки у нас ви можете замовити ексклюзивні, виконані з дуба, бука та ясена 100% натуральні сходи на другий поверх в квартирі, ціни на які значно доступніші ніж ви очікуєте. Варто відзначити, що за рівнем якості самого матеріалу і його збірки ви навряд чи знайдете щось схоже на ринку України.

Зробіть вибір на користь надійності, якості та довговічності - замовляйте сходи для 2-х поверхових квартир від «К'ЛЕН»!

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння