Як вибрати крісло-гойдалку?

Крісло-гойдалка особливий предмет інтер'єру. Воно завжди асоціюється із затишком в будинку, а її рівномірне погойдування заспокоює й заспокоює нервову систему.

Зараз виробниками пропонується багато варіантів дорослих і дитячих крісел-гойдалок. Тому проста людина може просто розгубитися: яке вибрати? Варто відразу погодитися, що красивий зовнішній вигляд не завжди гарантує зручність і хорошу якість. Ми надамо кілька порад, які вам допоможуть у цьому питанні.

Вибрати крісло-гойдалку з дерева: корисні поради

  • Дизайн інтер'єра. Крісло-гойдалку потрібно підібрати під загальний стиль приміщення, в якому воно буде знаходитися. Такі меблі випускають з різних порід і видів деревини, які відрізняються за кольором, фактурою та методом виготовлення. Можна вибрати маленьке або велике, темне або світле, строге або витончене.

    Крісло-гойдалка з дерева
  • Зовнішній вигляд. Оцініть дизайн: крісло не повинно виглядати дуже громіздким. Наприклад, плетене крісло-гойдалка з лози або ротанга з плавними вигнутими лініями виглядає дуже витончено. Зверніть увагу на обробку деревини. Повна відсутність зазубрин, розривів плетінь говорить про хорошу якість. Число стиків не повинно перевищувати одного-двох.

    Плетене крісло качалка
  • Зручність. Якщо є можливість, обов'язково погойдайтеся в кріслі до покупки. Тільки так ви оціните зручне воно чи ні. Перевірте, чи відповідають за розміром підлокітники до ваших рук. Навіть структура крісла повинна бути правильно підібрана за ступенем м'якості та пружності. Воно повинно легко розгойдуватися. Тому всі моменти дискомфорту краще виключити заздалегідь.

  • Скрипіння. Злегка порипувати може тільки лакове покриття, але не частини крісла. Останнє свідчить про те, що дерев'яні меблі виготовлені з деякими дефектами.

З якого матеріалу вибрати крісло-гойдалку?

Затишне крісло-гойдалка

Крісло-гойдалка з дерева - це класичний варіант. Ніякі важкі ковані з металу або тендітні пластикові не можуть зрівнятися з натуральними матеріалами. Надійність, довговічність, естетичність - головні переваги таких меблів.

Дерево володіє особливою структурою, воно легко піддається обробці. За рахунок цього кожен наш виріб носить неповторний відтінок індивідуальності. Сучасні технології обробки деревини дозволяють створити дивовижні дизайнерські вироби.

Великою популярністю користуються плетені крісла-гойдалки з ротанга, лози, очерету. Вони виготовляються вручну та виходять екологічними, комфортними, незвичайно красивими, а головне, міцними.

Дитяче крісло-качалка

Саме такі дерев'яні меблі виробляються українською компанією КЛен. У нашому каталозі представлені унікальні вироби, заходіть і робіть свій вибір!

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння