Як зробити дерев'яне ліжко своїми руками?

В наш час меблі з дерева стають все більш популярними. Це пов'язано з великою кількістю переваг і особливостей таких меблів. Обов'язково дочитайте статтю і дізнайтеся, як зробити дерев'яне ліжко своїми руками.

Які потрібні інструменти і матеріали

Перед тим, як зробити дерев'яне ліжко, потрібно придбати необхідні матеріали і дістати інструменти. Під час роботи вам знадобляться наступні інструменти:

  1. Електролобзик;
  2. Шуруповерт;
  3. Шлифовочная машинка;
  4. Ніж;
  5. Степлер.

З матеріалів потрібно буде заготовити бруски і дошки наступних розмірів:

  • 200х30х2000 – 2 штуки;
  • 200х30х1400 – 3 штуки;
  • 50х50х500 – 2 штуки;
  • 50х50х70 – 2 штуки;
  • 50х50х300 – 1 штука;
  • 50х30х2000 – 3 штуки;
  • 50х10х1380 – 15 штук.

Так само не забуваємо про саморізи і куточки. Даний список буде актуальний для одномісного ліжка. Далі ми розглянемо процес складання. Уважно дочитайте статтю, адже в кінці ви дізнаєтеся про вигідну пропозицію.

Починаємо збірку

Після підготовки всіх матеріалів і інструментів, можна розпочати складання ліжка. Насамперед збираємо підголівник. Для цього свердлимо отвори в дошках і з'єднуємо їх між собою, як показано на малюнку.

Починаємо збірку ліжка

Наступним кроком буде складання каркаса. Досить з'єднати куточками всі підходящі дошки, прикріпивши до них ніжки, як показано на малюнку. Ніжки потрібно прикрутити за допомогою саморізів та додатково приклеївши їх клеєм. Це додасть ліжку жорсткості і міцності.

Кріпимо ніжки ліжка

Наступним етапом буде прикручування брусків, на яких в подальшому будемо мати у своєму розпорядженні матрац. Дивіться на рисунок. В кінці покриваємо все лаком і даємо ліжку висохнути.

Кріпимо планки каркаса

Як замовити ліжко

За часом збірка займає до години. Ціна ліжка приблизно на 30% менше ринкової вартості. Тому якщо ви не хочете збирати ліжко або у вас немає відповідних інструментів, то наш магазин пропонує вам придбати його у нас. За якістю ліжко зібране самостійно буде набагато гірше ніж на виробництві. Одне чим можна заощадити це на матеріалах, але чи варто?

Для того щоб зробити замовлення, досить залишити заявку прямо на сайті. Після цього з вами зв'яжеться менеджер, який із задоволенням відповість на всі питання. І вже через пару днів у вас буде можливість спати на зручному і комфортному ліжку від нашого інтернет-магазину.

Ми продаємо тільки якісні і довговічні меблі, які будуть служити вам довгі роки. Всі матеріали натуральні і екологічно чисті. Замовляйте прямо зараз, адже пропозиція обмежена.

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння