Запрошуємо відвідати наш стенд на виставці Kiff 2018 у Києві

Весна, офіційно за календарем, прийшла. Неофіційно, за прогнозами синоптиків, вона настане в другій половині березня. А для нас, виробників меблів, предметів інтер’єру, освітлення та фурнітури, весна настає з початком Київського міжнародного меблевого форуму Kiff 2018, який стартує 12 березня в МВЦ (м.Київ, Броварський пр.-т, 15, метро Лівобережна).

Цього року компанія «К’Лен» знову прийматиме участь у цій події, що має неабияке значення для світу «меблів». Адже тут будуть представлені найсучасніші та наймодніші новинки 2018 року. Учасниками Kiff є не тільки українські виробники, а компанії світового рівня з відомими іменами та репутацією. Бути частиною такої виставки – це можливість продемонструвати свій професіоналізм та здатність конкурувати не тільки в межах країни. І ми таку нагоду не могли пропустити.

Хоча правила участі не вимагають презентувати новинки, ми, за традицією, підготували стенд зі зовсім новою концепцією. Цього разу ми представимо увазі наших відвідувачів колекції меблів для спальні від закордонних дизайнерів, які втілюють в собі всі європейські принципи: екологічність, натуральність, лаконічність, універсальність, високий рівень комфорту та довговічність. Також ми покажемо всі 3 види деревини, які ми маємо змогу обробляти: бук, дуб, ясен. Ви побачите наскільки кожна з них досконала та має свій характер. І ще одна хороша новина: після виставки ці колекції можна буде придбати в нашому магазині, що знаходиться в м.Київ, вул. Синьоозерна, 1/51.

Будемо раді бачити Вас! Наш стенд знаходиться в 2А павільйоні і має номер 122 (див.карту). Kiff 2018 – це чудовий привід зустрітися.

Стенд КЛен на Kiff 2018

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння