90130, Закарпатська обл., Іршавский р-н, с. Ільниця, вул. Л.Українки, 7

  • Телефон: (067) 325-92-55
  • E-maіl: zakazuklen@gmail.com
  • Оптовий та роздрібний відділ на території виробництва. Склад продукції.
  • вулиця Лесі Українки, 7
    Ільниця
    Закарпатська область
    90130
    Україна
     

У магазині меблів в Ільниці (Закарпаття) розміщений один з найбільших шоу-румів ТМ klen.ua, який пропонує широкий асортимент дерев’яних виробів. Магазин знаходиться безпосередньо на території ТзОВ «К'Лен» та має великий склад готової продукції. Більшу частину виробів в різних варіаціях кольору та розміру Ви можете відчути саме тут.

Магазин Закарпаття, Ільниця

К’Лен Ільниця – декілька слів з історії

Компанія «К‘Лен» бере свій початок ще від 1997 року. За тривалий проміжок часу ми пройшли непростий процес формування від невеликої компанії до впізнаваного бренду і ця справа стала для нас життям. Ми є безпосередніми виробниками меблевих щитів, комплектуючих до сходів, брикетів та меблів із натуральної деревини. У виробництві використовуємо виключно безпечні для здоров’я матеріали та надійну фурнітуру європейських виробників. Процес виробництва відбувається з урахуванням технічних й екологічних стандартів. З більш детальною інформацією про нас можна ознайомитися на сторінці про компанію.

Балясини в магазині Ільниця

Магазин в Ільниці (шоу-рум) та склад, Закарпаття

При виборі меблів в своє житло людина насамперед надає перевагу зовнішньому вигляду (дизайн, колір) та функціональності. Проте не всі переваги продукції можливо оцінити по фотографіях, навіть якщо вони й дуже якісні. Саме тому запрошуємо Вас до магазину меблів в Ільниці, де розташований найбільший склад та найчастіше оновлюється асортимент шоу-рума.

Ви зможете спробувати на дотик наші вироби, посидіти чи навіть полежати на ліжках, відчути приємний запах деревини, помилувати око унікальною текстурою виробів та придбати меблі для душі.

Ліжка Закарпаття

Якщо Вам сподобався товар Ви зразу оформите його та заберете зі складу меблів, комплектуючих до сходів, меблевих щитів і брикетів. Якщо товару нема в наявності, тоді менеджери замовлять у виробництво й через деякий час повідомлять про доставку.

Спальні Закарпаття

Асортимент меблів Закарпаття

В магазині меблів представлений широкий вибір ліжок із дерева, найпопулярнішими з яких є Софія та Сільвана Плюс. Ці ліжка входять до бюджетного сегмента продукції, але не поступаються якістю елітним дерев’яним виробам.

Дерев'яна спальня Глорія, Ільниця

Спальня Глорія виконана з масиву бука, яка характеризується широким вибором додаткових опцій та функціональних можливостей визнається не тільки в Закарпатті, а й отримала диплом «За збереження традицій», як лауреат конкурсу Best Mebel UA 2018 на виставці Kiff 2018. Ще однією моделлю є спальня Ніколь, яка теж належить до елітних спалень Закарпаття.

Елітна спальня Закарпаття

Меблі компанії К’Лен з такого асортименту як столи та стільці вдало конкурує з відомими виробниками Закарпаття - с. Бедевля, с. Тересва. Найбільш популярними з виробів є стіл Тандем та стілець Олівер.

Столи і стільці Закарпаття

Лояльні ціни, різні акції та знижки, що проводить К’Лен вирізняє магазин в Закарпатті як одного з лідерів меблевої галузі.

Як придбати меблі в магазині Ільниця

Наші менеджери нададуть Вам консультацію про товар, який Вас зацікавив, підберуть потрібний розмір і колір. А щоб меблі радували Вас якомога довше своїм естетичним виглядом та функціональністю, Вам нададуть ще й рекомендації на рахунок їх догляду й експлуатації.

Дитяча з дерева, Ільниця

Ще однією перевагою є зручність оформлення. Після узгодження всіх характеристик менеджер сформує Ваше замовлення всього за декілька хвилин. За умови наявності на складі, Ви зможете відразу його забрати самостійно або замовити доставку нашим водієм. Доставка здійснюється безкоштовно, якщо сума замовлення перевищує 15000 грн. При потребі Ви маєте можливість замовити послугу монтажу меблів. Цим у нас займаються кваліфіковані працівники, досвід роботи яких перевищує 10 років.

Дерев'яні ліжка, Закарпаття

Як проводиться оплата?

Оплачувати вибраний товар так само легко, як і вибирати. Ви можете обрати будь-який зручний для Вас спосіб:

  • готівковий розрахунок в магазині;
  • безготівковий розрахунок переказом на банківські реквізити;
  • розрахунок кур‘єру при доставці.

На всю продукцію Ви отримуєте 1 рік гарантії.

Завітайте в магазин меблів Ільниця, Закарпатська область та облаштуйте собі затишну оселю.

Дитяче двоярусне ліжкоЛіжко дитяче Ільниця

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння