Дерев'яні ліжка натурального кольору

Ліжко з натурального дерева з природнім відтінком та оригінальним орнаментом, створеним самою природою, завжди затребувані та актуальні, не залежно від моди, що не можна сказати про полімерні та металеві меблі.

Ліжка кольору дерева та інші меблі з 100% натурального масиву, користуються підвищеною популярністю серед власників просторих пентхаусів та приватних будинків. Наявність люксових апартаментів далеко не обов’язкова – ці меблі підійдуть під обстановку навіть в маленьких квартирах. З натурального дерева ліжка виглядають гармонійно практично в будь-якому приміщенні. Це також ще одна перевага таких виробів.

Шафи, лавки, комоди та ліжка, виготовлені повністю з натурального дерева, відрізняються приємною кольоровою гамою, мають класичну «дерев’яну» фактуру, володіють унікальною витривалістю. Завдяки цьому дерев’яні меблі – не просто який-небудь універсальний елемент декору, а естетично унікальний та високо функціональний предмет інтер’єру, який спрощує домашній побут.

Якщо ви прихильник класичного підходу в облаштуванні оселі або ж надаєте перевагу сучасним дизайнерським рішенням – на klen.ua ви знайдете потрібне вам ліжко натурального кольору, купити яке зможете за вигідною ціною напряму через виробника.

Ми пропонуємо різну кольорову палітру: горіх, бежеву, білу та колір венге.

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння