6 прекрасних будинків, які працюють на сонячній енергії

Кожна людина має бажання володіти своєю нерухомістю й щоб вона була енергозаощадливою. Пропонуємо переглянути декілька прикладів таких будинків, які використовують енергію сонця чи вітру.

Будинок Lion Point

Болдер, Колорадо. Lion Point будинок із шістьма спальними кімнатами, зеленим дахом разом з пасивним сонячним дизайном та сонячними панелями. Скляні стіни, що простягаються від підлоги до стелі та декілька балконів; серед інших особливостей підлога з дерева гікорі, кухня для шеф-кухара з колорадським мрамором та технологія смарт-будинок.

Смарт-будинок

Будинок розміщений на 6 гектарах території який включає 2-х спальний гостьовий будинок.

Будинок на Big Island

Кейлуа-Кона, Гаваї. Будинок знаходиться на 20 сотках мальовничої землі на Big Island, цей 28-панельний, трикімнатний будинок має вид на Тихий океан. Маєток відкритого дизайну,  підлога виконана з деревини вишні, викладка мозаїки, бронзова обробка, кухня зі скляними шафами, головна спальня з виходом на лоджію та краєвидом на захід сонця.

Будинок з виходом на лоджію

Денісон, Техас. Побудований у 1984 р., та розміром у 282 квадратних метрів, трикімнатний бетонно-гранітний будинок використовує 80 сонячних панелей, геотермальну систему, та систему зворотного осмосу для фільтрації води. До архітектурних деталей відносяться кам'яні підлоги, ліпнина, дерев'яна обробка кабінетів, а також кам'яний камін.

Бетонно-гранітний будинок
Будинок з трьома спальнями

Кетчам, Ідаго. Цей будинок 2015 року з трьома спальнями, був спроектований з сонячними панелями на даху. Всередині кухня, велика кімната, багато камінів, склад для вина.

Велика вітальня в будинку

Величезні вікна на другому поверсі ведуть на велику терасу з видом на гору Болд Маунтейн.

Будинок в Вест Оражн

Вест Оранж, Нью Джерсі. Цей п’ятиспальний будинок біля міста Нью-Йорк був побудований у 1954 році nf недавно повністю реставрований. Будинок має радіальну обігріваючу підлогу, високі стелі з відкритим заскленим дахом, європейську кухню, два каміни, ванну та з сімейну кімнату на нижньому поверсі з гімнастичним залом.

Будинок зі заскленим дахом

Маєток розташований на гектарі землі включає велику терасу, ігрову площадку, басейн та велику ванну.

 Маєток з басейном

Патагонія, Арізона. Розташований на 20 гектарах відкритого простору. Цей імпровізований будинок має фотоелектричну систему та вітряно-сонячний обігрів. Двоспальний, побудований у землі, будинок, натхнений проектами засновника Аркосанті Паоло Солері, виконаний у стилі багатьох вільних форм, кривих та кольорових дзеркал.

Будинок в Арізоні

Цей будинок розташований на чудовому природньому ландшафті, з однокімнатним гостьовим будиночком та видом на Ред Маунтейн.

Якщо ви вже маєте свою нерухомість виникає питання як її затишно облаштувати. Зверніть увагу на меблі з натурального масиву представлені в інтернет-магазині. Вони допоможуть створити теплу, природню атмосферу в вашому маєтку.

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння