Меблі - трансформер

Меблі. Вони бувають домашні та офісні, сучасні і вінтажні, громіздкі і мініатюрні, зручні і не дуже ... А ще меблі бувають багатофункціональні. Створені для зручності в побуті людини і економії місця в будинку, так звані меблі-трансформер практично нічим не поступаються звичайним меблям в рівні комфорту, даючи останнім при цьому сто очок фори в плані практичності, багатофункціональності та компактності.

Родоначальником смарт меблів-трансформер можна по праву вважати класичні розкладні дивани та розкладні столи-книжки, які були, напевно, в кожному радянському будинку. Практичність таких меблів полягала в тому, що вона могла реально економити життєвий простір в малометражних квартирах і невеликих кімнатах, при цьому маючи здатність розкладатися до великих розмірів, коли необхідно розсадити гостей або ж укласти спати кількох людей.

Меблі-трансформер ліжкоМеблі-трансформер стіл

Однак на цьому еволюція розкладний меблів не закінчилася і на сьогоднішній день політ дизайнерської і конструкторської думки дозволили створити неймовірно багатофункціональні меблі-трансформер, що володіють ще більшою практичністю в побуті і користуються величезною популярністю в більшості країн світу.

Меблі-трансформер

Які краще вибрати меблі-трансформер для невеликих приміщень?

Оскільки багатофункціональні меблі можуть поєднувати в собі найрізноманітніші елементи, то класифікувати її за цільовим призначенням не зовсім правильно, та й складно. Однак їх цілком можна розділити на 3 основні категорії

  1. Меблі-трансформер для малогабаритної квартири, призначені для дорослих

    На жаль, далеко не кожен може дозволити собі повнорозмірне двоспальне ліжко-шафу-купе на всю стіну, величезний письмовий стіл і ще купу зручних і практичних меблів через обмеження в розмірах кімнати. Але це не причина відмовлятися від комфорту, і меблі-трансформер тому пряме підтвердження.

    Меблі-трансформер шафа ліжкоМеблі-трансформер спальняМеблі-трансформер ліжко поличка

    Так, інженерами-мебельниками створені багатофункціональні розкладні шафи-ліжка, столи з інтегрованими висувними стільцями, зручною вбиральнею, поєднану з письмовим столом і коморою, а також маса інших комбінованих меблів для кухні, спальні, вітальні, коридору та інших частин будинку. Коли виникає необхідність у вільному просторі, дані меблі зручно складаються, набуваючи компактні розміри, при цьому величезна різноманітність варіантів виконання і обширна колірна гамма дозволяють підібрати меблі, що трансформуються під будь-який стиль інтер'єру.

    Меблі-трансформер стінка
  2. Меблі-трансформер для підлітків

    Напевно, кожен підліток мріє про свій особистий куточок, де всі його речі будуть лежати під рукою, а йому самому буде при цьому найбільш комфортно. І в цьому плані підліткові меблі-трансформер є найкращим варіантом.

    Меблі-трансформер для підлітківМеблі-трансформер стінка шафа ліжкоМеблі-трансформер компактна стінка

    Найчастіше підліткові меблі-трансформер мають модний дизайн і легко поєднують в собі гардероб, письмовий стіл, приліжкові тумбу, книжкові полиці, і, власне ліжко. Взаємодіючи з такими меблями, підліток зможе менше розкидати свої речі, тримаючи їх в межах однієї локації, і при цьому мати у своєму розпорядженні великий вільний простір в кімнаті.

  3. Дитячі меблі-трансформер

    Створені спеціально для дітей дошкільного та раннього шкільно віку, а також зовсім ще крихіток, ці меблі є відмінним варіантом, і можуть поєднувати в собі все необхідне: ігрову зону з канатними мотузками, шведською стінкою і ящиком для іграшок, пеленальную дошку, письмовий стіл для виконання домашнього завдання, а також дитяче спальне ліжечко.

    Меблі-трансформер для дітейМеблі-трансформер двоповерхове ліжкоМеблі-трансформер

    Правильно розплановані і оснащені численними розважальними елементами, такі меблі дозволять не тільки заощадити вільний простір в кімнаті, але і подарувати дитині масу позитивних емоцій, забезпечивши активне проведення часу в ігровій зоні.

З якого матеріалу робиться найбільш вдалі меблі-трансформер?

Що стосується матеріалу виконання меблів-трансформер, то в більшості випадків це поєднання міцного металу, застосованого для різного роду конструкційних з'єднань і організації механічних висувних платформ, з натуральним деревом.

При цьому смарт-меблі з цільного масиву дерева є найбільш довговічними, екологічно чисті і безпечні. Вони володіють натуральним дерев'яним забарвленням, приємною на дотик фактурою, природною теплотою і при цьому гармонійно вписуються в інтер'єр практично будь-якого типу.

Якщо Ви хочете купити меблі з високоякісного дерев'яного масиву, то в нашому інтернет-магазині klen.ua Ви знайдете широкий асортимент натуральних меблів для інтер'єру за ціною від виробника.

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння