Підбираємо ліжко для школяра та підлітка

Повноцінний сон для школярів дуже важливий. Поки підліток спить, у нього формується опорно-руховий апарат, нервова система, психіка. Щоб сон був здоровим, ліжко для школяра повинно бути екологічно чистим, зручним.

Як вибрати ліжко для підлітка?

Гарний дизайн ліжка для підлітка

При виборі спального місця школяра не варто поспішати. Є кілька важливих критеріїв, які необхідно знати.

  • Безпека. Меблі для дітей повинні мати сертифікат безпеки, бути зроблені з натуральних матеріалів. Відмінне рішення - дерев'яне ліжко, покрите безпечним лаком або спеціальною фарбою без гострих кутів із якісною фурнітурою.
    Безпечне ліжко для підлітка
  • Розмір і міцність. Важливо, щоб підліток міг повністю розслабитися під час сну, прийняти зручне положення тіла. Діти швидко ростуть, набирають вагу, тому ліжко повинно бути міцним. Для школяра не варто вибирати моделі коротше 190 см. Якщо підліток і його батьки високого зросту, краще за все буде ліжко зі спальним місцем 200 см. Ширина також підбирається з урахуванням комплекції дитини.
  • Функціональність. Цьому критерію слід приділити особливу увагу. Особливо якщо в одній кімнаті живе кілька дітей. Сучасні дитячі та підліткові ліжка з натурального дерева обладнуються місткими ящиками, шафами та навіть місцем для роботи над уроками.
  • Красивий дизайн. У дітей дуже важливо виховувати хороший естетичний смак. Тому, кімната повинна бути красивою, естетичною. Спальне місце повинне поєднуватися з іншими предметами інтер'єру, радувати підлітка своїм стилем, оригінальністю.
Двох'ярусне ліжко для підлітка та школяра

Дерев'яне ліжко для підлітка стильного сучасного дизайну, можна купити в інтернет-магазині Klen.ua. Меблі з деревини не завжди коштують дорого. Є відмінні моделі з недорогих порід дерева, які по своїй міцності та красі не поступаються елітним, дорогим ліжкам.

Які бувають дитячі ліжка для школяра

Виробники випускають різні моделі підліткових ліжок.

  • Диван ліжко для школяра - непоганий варіант для маленької кімнати. Єдиний мінус - відсутність ортопедичної підстави.
  • Ліжко односпальне з ящиками для зберігання речей і ортопедичним матрацом підійде для дитячої кімнати невеликого метражу.
  • Куточок з ліжком і місцем для роботи виглядає стильно, компактно. Купуючи меблі для підлітка, обов'язково враховуйте думку самого школяра.
  • Ліжко-горище зручно тим, що внизу простір залишається вільним. На ньому можна поставити диван або письмовий стіл.
  • Двоярусне дерев'яне ліжко - відмінне рішення для багатодітних сімей.
Дерев'яне ліжко для школяра

Якщо шукайте дерев'яне ліжко для підлітка, ви перебуваєте на правильному сайті. Українська компанія КЛен випускає якісні, стильні екологічно чисті меблі з натурального дерева за вигідними цінами. Ми за те, щоб ваш будинок був безпечним і красивим!

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння