Самі незвичайні журнальні столики

Незвичайні журнальні столики представляють інтерес для всіх, хто планує нетривіально оформити вітальню і вважає за краще бути в тренді в питаннях дизайну інтер'єру. Вдало підібраний столик стане не тільки притягуючим увагу елементом, а й, можливо, задасть напрям стилістики інтер'єру вітальні кімнати в цілому.

Данте

Столик виконаний з натурального дерева, зручний з можливістю розміщення декількох столових приборів, мобільний і безпечний. Три ніжки гарантують стійкість, а кругла форма виключає травми у вигляді саден, подряпин і скалок.

Данте журнальний столик

Ключовою перевагою Данте є легкість збірки і демонтажу конструкції. Простота обумовлена ергономічної фурнітурою.

Деревина безпечна для здоров'я, не викликає алергічних реакцій.

Ми пропонуємо можливість вибрати колірну гамму і аксесуари, в залежності від ваших смакових уподобань.

Столик Jet

Незвичайний журнальний стіл Jet виробляє компанія CatellanItalia. Це дійсно незвичайний елемент інтер'єру. Зовні він в точності повторює форму паперового літака. В якості опори виступає нижня частина, яка емітує шасі.

Журнальний столик Jet

Елемент інтер'єру Джет надає кімнаті аеродинаміку і створює відчуття простору. Очевидною перевагою столу є практичність - всередині розташовується ніша для зберігання журналів, книг та інших об'єктів. Стіл ніби повертає нас до радісних відчуттів з дитинства, дарує натхнення і гарний настрій.

Kersplat

Пропонуємо вашій увазі журнальний столик Kersplat.

Kersplat

Незвичайність обумовлена формою опори, яка представляє собою бризки кави, виконані з тополиної деревини. Найвищі частини цієї композиції забезпечують балансування скляній стільниці. Робоча поверхня стола виготовлена з високоміцного скла.

Столик у вигляді змії

Змія з релігійних традицій вважається на Сході священною істотою, її краса заворожує, гіпнотизує. Якщо ви вирішили оформити інтер'єр в тематиці східної загадковості, цей стіл оптимальне рішення.

Столик у вигляді змії

Елегантний столик виконаний з якісної деревини та скла підвищеної міцності. Дозволяє розмістити книги, журнали, газети. Витончена опора огинає скло емітуючи хвіст змії.

Ми пропонуємо у нас купити журнальні столи, що є в наявності і під замовлення з ексклюзивним дизайном за оптимальною ціною. Зв'яжіться з нами прямо зараз, і фахівець компанії надасть вичерпну інформацію з усіх питань, пов'язаних з оформленням замовлення, оплати та доставки, допоможе здійснити вибір.

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння