Скільки коштує натуральний матрац на двоспальне ліжко?

Натуральний матрац сприятливо впливає на якість сну, тому вкрай важливо не помилитися при виборі. Вірно обраний матрац, особливо натуральний, корисний для м'язів спини в силу позитивного впливу на циркуляцію крові. Щоб відповісти на Ваші питання: як вибрати, де купити і скільки коштує матрац на односпальне або двоспальне ліжко, розберемо докладніше основні аспекти.

Для початку розглянемо головний критерій - види матраців. Вони бувають пружинні та безпружинні. Вибираючи пружинний матрац, потрібно звернути увагу на те, чи пов'язані його деталі між собою. Самостійні пружини роблять продукт більш ортопедичним в силу того, що кожна з них працює автономно і незалежно від інших, створюючи індивідуальну форму. Другий варіант забезпечує комфорт для спини в силу еластичних пластів всередині, матеріалами для яких служать наступні види:

  • Бавовна;
  • Латекс;
  • Шерсть;
  • Кокосовая койра.
Наповнення матраца

Натуральні матраци в порівнянні з їх аналогами з штучних матеріалів, мають набагато кращу теплопровідність і еластичність, що дозволяє адаптуватися під тіло людини, не завдаючи йому незручності зайвою жорсткістю або м'якістю.

Матрац в розрізі

Визначившись з видами, Ви, напевно, запитаєте про начинку матраца. Але не хвилюйтеся, у цьому немає нічого складного. Вище ми назвали чотири матеріали наповнювачів, і розпишемо їх детальніше, щоб у вас не виникали будь-які питання і труднощі.

Койра - досить щільний наповнювач. За рахунок своєї пружності і жорсткості вона прекрасно підійде людям, які мають проблеми з викривленням хребта або дітям, у яких в їхньому віці тільки починається формування скелетної основи тіла.

Бавовна завдяки своїй структурі має відмінну теплопровідність і пропускає повітря.

Латекс має антибактеріальний, а, отже, і гіпоалергенний ефект в додаток до своєї еластичності.

Ну і, нарешті, овеча шерсть всім відома своєю теплотою, тому використовується в зимову пору року.

Відпочинок на натуральному матраці

Ціна на натуральні матраци в рази вище, ніж на аналогічні з штучних матеріалів. Це обумовлено тим що закупівельна ціна натуральних матеріалів висока по відношенню до синтетичних. Однак більша вартість повністю обгрунтовується і належною якістю. Якщо ви придбаєте синтетичний, то він буде незручний, швидко зіпсується і точно не принесе вам чудових відчуттів під час сну. В першу чергу дивіться на кращі характеристики - купуйте натуральні матраци.

По любому наповнювачу ви зможете підібрати у нас найоптимальніші варіанти. Зручна ціна, відмінна якість і довгий термін зберігання гарантовані нами.

А яким матрацам перевагу віддаєте саме Ви? Порадами ділимося в коментарях.

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння