Як правильно підібрати меблі для кафе, ресторану або бару?

Відкриваючи ресторан, кафе, бар, одним із головних завдань є правильний вибір меблів. Від них залежить привабливість закладу для клієнта, і те чи повернеться він ще раз саме до вас. Насамперед відвідувачі оцінюють рівень зручності, комфорту, а вже після - майстерність кухарів, а також ввічливість персоналу.

Що важливо?

Грамотний вибір меблів формується на основі формату, а також концепції закладу. Вони повинні гарантувати естетичну насолоду та гармонійність.

Стільці та столи, як правило, є найбільш навантаженими предметами в інтер’єрі, їхні функції найважливіші, в результаті чого вони повинні бути зроблені зі зносостійких матеріалів з великим експлуатаційним ресурсом. Таким чином, навіть при постійній експлуатації, предмети інтер'єру надовго збережуть свій первозданний зовнішній вигляд.

Стіл - центр бенкету, незалежно від того, де він проходить. Його краще підбирати першим, а потім формувати навколо додаткові елементи - стільці, аксесуари та інші прикраси інтер'єру.

Використовуючи подібний підхід, ви забезпечите своїм відвідувачам той комфорт, який необхідний для якісного і приємного відпочинку. Гості будуть насолоджуватися як смачними стравами, так і прекрасною обстановкою. Адже гармонійний, з родзинкою оформлений заклад буде гарантувати, щоб будь-який захід - романтична вечеря, корпоративи чи ювілей запам'ятаються надовго.

Речі - це відлуння особистості. Наприклад, з облаштування будинку можна зробити багато висновків і про його мешканців. Цей стосується також і кафе, ресторанів, барів. Не можна, щоб клієнти, які прийшли відпочити, розслабитися і смачно поїсти, залишилися незадоволені. Навіть вмілі руки кухарів не зможуть компенсувати низький рівень комфорту. Важлива гармонія. Тільки вона подбає про те, щоб все було ідеально.

Отже, відповідь на питання "Якими мають бути меблі для кафе, ресторану або бару, щоб забезпечити винятковий інтер'єр, що привертає увагу?" проста - вона повинна бути універсальною – дерев’яною. Такі вироби стійкі, надійні, естетичні, функціональні. Вони можуть бути з різних порід дерева, природних або оригінальних відтінків, класичної або нестандартної форми. Завдяки цьому, можна підібрати меблі відповідно до концепції художнього й архітектурного оформлення внутрішнього простору індивідуального ресторану, кафе або бару.

Меблі для кафе

Як вибрати меблі для кафе?

Вибираючи меблі для кафе, не слід орієнтуватися на розкіш, як це вимагають елементи інтер'єру ресторанів. Наприклад, зверніть увагу на вироби з твердим сидінням і без підлокітників. Подібні моделі дозволять заощадити корисний простір, що досить важливо, тому що, по-перше, дасть можливість збільшити число місць, а по-друге, - забезпечить більшу прохідність.

При оформленні кав'ярні обов'язково враховуйте практичність та естетичність. Ідеальними стільцями для таких закладів вважаються компактні моделі з або без оббивки. Добре будуть виглядати круглі столи. Кав'ярня - місце для відпочинку і тривалих дружніх бесід. Тут не проходять масові банкети. Тому і меблі повинні бути невеликими та акуратними.

Як вибрати меблі для ресторанів?

Меблі для ресторану - важлива складова іміджу і така ж візитна картка, як і оригінальна кухня.

Дерев'яні столи та стільці тут також обов'язково знайдуть своє місце. Особливо якщо інтер'єр закладу виконаний в стилі кантрі. Але і для мінімалізму або напрямку лофт меблі з дерева стануть відмінним вибором.

Наприклад, можна використовувати дерев'яні меблі та до них чохли з текстилю. Це збільшить їхній експлуатаційний ресурс і зробить інтер'єр більш вишуканим. Для виробництва ресторанних виробів декору в основному застосовуються традиційні матеріали, такі як масив дерева з дуба або бука. Вони дозволять гармонійно доповнити практично будь-який інтер'єр, в тому числі і класичний.

Як вибрати меблі для бару?

Для бару відмінно пасуватимуть масивні дерев'яні меблі. Крім барної стійки, головним елементом в подібному закладі є стільці - це важлива нота, що створює особливу атмосферу.

Хороші матеріали для барних стільців - бук і дуб. Також зверніть увагу на те, що в таких закладах відмінно виглядають меблі з ефектом старіння.

Бари розраховані на велику прохідність, тому стільці обов'язково повинні бути міцними, витримувати великі навантаження.

Коротко про головне

Не варто економити на меблях. Вибираючи елементи інтер'єру для вашого закладу пам'ятайте про таку важливу приказку, як "скупий платить двічі". Неякісні стільці та столи досить швидко зношуються, втрачають привабливість і комфорт.

Також обов'язково враховуйте існуючий бюджет. Важливо підбирати меблі так, щоб в результаті придбання необхідної кількості елементів не виявилося неможливим. Докуплений пізніше меблі можуть значно відрізнятися від попередніх. Це не завжди раціонально. Предмети інтер'єру повинні повністю збігатися за своїм стилем з дизайнерським задумом закладу. Тоді простір буде виглядати як єдине ціле.

Купуйте меблі із задоволенням!

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння