Як розставити подушки на ліжку

Гарно розкладені декоративні подушки здатні покращити будь-яке ліжко або диван. Найчастіше, саме текстильний декор стає окрасою та яскравим акцентом інтер'єру спальні.

Як красиво розставити подушки на ліжку, щоб підкреслити всі достоїнства дизайну вашого будинку?

Є кілька цікавих рішень:

  • 1. Поєднуємо куточки

    Строгий стиль, який часто використовують в салонах меблів. Добре підходить до класичного інтер'єру. Думочки розташовуються симетрично, верхні куточки - на одному рівні. Зробити дизайн менш манірним можна, використовуючи тканини яскравих або контрастних кольорів.

    Поєднуємо куточки подушок
  • 2. Ряд з трьох подушок

    Традиційне розташування подушок на ліжку в спальній кімнаті. Важливо так підібрати текстиль, щоб його забарвлення гармоніювало між собою.

    Ряд з трьох подушок
  • 3. Стрункі ряди

    Якщо ви не готові щодня розкладати текстиль, поєднуючи малюнки і куточки, то вам підійде горизонтальне розташування подушок на ліжку або дивані.

  • 4. Симетрія

    Думочки, розкладені симетрично, додадуть інтер'єру рівноваги й гармонії. Цікаво виглядає поєднання однотонного текстилю і тканин з малюнком. Важливо, щоб кольори не суперечили, а підкреслювали переваги один одного.

    Симетрія подушок
  • 5. Випадкове розташування

    Якщо інтер'єр добре збалансований, обробка, тканини і меблі ретельно підібрані, то трохи хаосу не зіпсує загальну картину. Але, навіть в цьому випадку, вибирайте тканини обдумано. Важливо, щоб подушечки поєднувалися між собою.

    Випадкове розташування на ліжку
  • 6. Яскравий принт попереду

    Не варто ховати красивий принт. Візьміть непарну кількість думочек. Покладіть їх на ліжко в шаховому порядку, таким чином, щоб зверху виявилися два однакових малюнка.

    Яскравий принт попереду
  • 7. Повний комплект

    Якщо важко вибрати спосіб, як розставити подушки на дивані або ліжку, купіть повний комплект. У набір входять кілька парних подушок і класичний валик. Тканини в подібних композиціях прекрасно поєднуються між собою. Гарний декор нагадує інтер'єри східних казок.

    Повний комплект

Думаючи, які купити подушки на односпальне ліжко або диван, вибирайте текстиль контрастних кольорів. Декор повинен виділятися на тлі оббивки, а не зливатися з нею. Красиво поєднуються тканини з різною текстурою, наприклад, шовк, оксамит, трикотаж, льон.

Розташування подушок на дивані

Українська компанія klen.ua виробляє якісні ліжка з натурального дерева. Природна краса деревини в поєднанні з витонченими подушками створять неповторний інтер'єр спальні.

Подивіться моделі ліжок, представлені в нашому каталозі. Гарантуємо європейський рівень якості та доступні ціни.

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння