Як вибрати гарні та якісні меблі для дому в інтернеті?
Як вибрати меблі в інтернет-магазині та не пошкодувати про це? Поради фахівців.

Питання облаштування домашнього інтер'єру завжди було справою смаку, що вимагає індивідуального підходу в кожному окремому випадку. На щастя сучасний ринок пропонує великий вибір меблів будь-якого формату, кольору та вартості. Поряд з меблевими гіпермаркетами та тематичними офлайн магазинами, діють спеціалізовані інтернет-магазини меблів для дому, покупка в яких по цілому ряду причин найбільш зручна і вигідна для вас. Онлайн майданчики представляють, як правило, більш широкий асортимент товару, оскільки не обмежені площею торгових павільйонів. Крім того, за рахунок скорочення витрат на утримання фізичного магазину, ціни на продукцію відчутно доступніші. До того ж, вибрати і купити меблі в Інтернеті можна за лічені хвилини, не виходячи з дому, завдяки чому вдається уникнути непотрібних поїздок від магазину до магазину і тим самим заощадити час.

Хороші якісні меблі

Однак, поряд з очевидними перевагами замовлення меблів онлайн, існує також безліч нюансів і особливостей, незнання яких часто призводить до розчарування, втрати грошей і часу. А тому - питання як вибрати якісні меблі в мережі залишається актуальним.


5 моментів, на які вам потрібно звернути увагу при виборі меблів в Інтернеті

1 Дизайн і колір. Перед тим як вибрати меблі для дому онлайн слід визначитися з їх візуальними параметрами. Багато магазинів пропонують різні колірні варіації одного і того ж виробу. Та хоч критерії вибору більшою мірою суб'єктивні, слід все ж вибирати такі меблі, дизайн і колірна гамма яких буде гармонійна з іншими елементами інтер'єру.
2 Матеріал, що використовується. Для здешевлення своєї продукції багато виробників меблів використовують в якості матеріалу пресовану стружку - ДСП. Такі меблі значно легші, доступніші, але разом з тим і менш надійні, ніж з того самого МДФ. Найкращим варіантом з точки зору довговічності є меблі з натурального дерева, їх й рекомендується брати з прицілом на довгий термін використання.
3 Габарити меблів. Одним з основних підводних каменів при покупці меблів онлайн є визначення їх габаритів. Більшість людей припускається помилки, орієнтуючись виключно на фото на сайті магазина. Оскільки візуальне сприйняття товару на зображенні рідко збігається з його реальними параметрами, вам слід заздалегідь озброїтися рулеткою, зняти заміри того місця, де планується установка меблів і співвіднести отримані розміри з габаритами, що містяться в описі товару.
4 Якість виробів. Відразу ж після доставки замовлених меблів необхідно провести детальну перевірку на предмет повноти комплектації, а також відсутність різного роду виробничих дефектів, що включають сліди деформації, тріщини або набряклі дерев'яні частини, люфт сполучних елементів і їх сумнівний скрип, несправну фурнітуру та інші ознаки браку.
5 Збірка. Одне питання - як вибрати меблі для дому, і зовсім інше - як їх правильно зібрати. Більшість магазинів здійснює монтаж меблів, який може бути включений у вартість замовлення, або ж оплачуватися окремо, про що слід дізнатися заздалегідь. Якщо таку послугу магазин з якої-небудь причини не надає або ж ви хочете провести монтаж меблів самостійно, то слід врахувати, що великі меблі в більшості випадків приїжають в розібраному вигляді і складаються з безлічі окремих елементів, фурнітури і допоміжних деталей. Так що слід заздалегідь з'ясувати, чи додається інструкція по збірці меблів.

Цікавлячись тим, як вибрати меблі в інтернет-магазині, вам слід також врахувати особливості роботи того чи іншого інтернет-магазину. Особливу увагу потрібно звернути на умови доставки, адже приваблива ціна товару може бути повністю перекрита дорогим транспортуванням меблів від магазину до вашого будинку. Не зайвим також буде заздалегідь поцікавитися про надані магазином гарантії на товар, умови його оплати, а також ознайомитися з відгуками покупців про товар і безпосередньо про самого продавця.

Знаючи як вибрати гарні меблі в Інтернеті, ви зможете сміливо придбати їх онлайн з максимальною для вас вигодою.

Якщо у вас залишилися питання про те, як вибрати меблі в інтернет-магазині - пишіть нам в коментарях. Ми постараємося на них відповісти.

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння