Які меблі обрати для спальні

Поговоримо про меблі в спальню, про кімнату, де людина знімає всі маски та повноцінно відпочиває. Тому емоційно тут має бути комфортно. Також тут найчастіше розміщаються основні речі: одяг, коштовності, косметика, тому простір організовується ергономічно, щоб до всього був швидкий доступ.

Як підібрати меблі для спальні, щоб було зручно, стильно, практично

Вибір меблів для спальні має співвідноситися із раціональністю. Не потрібно забивати кімнату суцільним гарнітуром. Як правило, з основного – це ліжко, тумбочки, комод, шафа. Дехто додає туалетний столик, якщо дозволяє місце. Меблі для спальні цінуються за комфорт та невимушеність. Вони розраховані під уподобання господаря кімнати, не вимагають зайвого декору для створення зовнішньої картинки.

Далі розповімо про всі нюанси, як правильно вибрати меблі для спальні, на чому сконцентрувати увагу, щоб зберегти ергономіку та стиль. Спочатку потрібно дотримання таких принципів:

  • Гарнітур має бути в одному стилі із приміщенням: оформленням стін, підлог, стель.
  • Маленьку кімнату не потрібно «забивати повністю». Використовуйте меблі-трансформери.
  • У квартирах-студіях практикують зонування великого приміщення перегородками, що декорують.
  • Перед тим як підібрати спальню, детально продумайте функціонал кожного гарнітура. Уявіть детально, як відкриваєте дверцята, що куди розклали. Вам має бути зручно від цих думок.

Які меблі потрібні для спальні, вам допоможуть визначити каталоги меблевих магазинів. Дизайнери приміщень створюють ідеальні картинки, які адаптують користувачі під свою кімнату. Починайте свій вибір із ліжка. Спальне місце бере основну участь у розслабленні. Залежно від потреби у спальних місцях вибирайте розмір. Далі розгляньте шафу. Зустрічаються прямі та кутові моделі. Якщо є місце для відкриття дверей, то зупиніть свій вибір на моделях з дверцятами, що відкриваються. Якщо в кімнаті є ніша, вигідно замовити вбудовану шафу. З такими виходять недорогі спальні. Фото покажуть внутрішню структуру. Як правило, їх створюють за принципом шаф-купе. Для зберігання дрібних речей підбирають стійкий комод, верхня поверхня якого використовується як тумбочка, підставка під ТБ. Для деяких жінок важлива наявність туалетного столика, і це зручно, якщо дозволяє місце. Не упускайте з уваги тумбочки. Це зручна ніша для розміщення телефону, настільної лампи, окулярів, будильника та інших підручних речей, які можуть знадобитися у будь-який час.

Як вибрати меблі в спальню

Яку спальню краще купити в залежності від параметрів приміщення

  • Для невеликих кімнат вибирають світлі меблі для спальні. Фото та ціни ви зможете знайти на сайті або в електронному каталозі компанії Klen.ua™. Це продавець та виробник гарнітура з натурального дерева в одній особі. Вітчизняна компанія, якою виготовляються українські меблі для спальні. Для виробництва використовується екологічно чистий карпатський ліс. Працюємо з масивом із бука. Маленьке приміщення наповнюється запашним ароматом лісу, який наші меблі дарують ще багато років після встановлення.
  • Для просторих приміщень можна роздивитись темні набори. К'Лен продає гарнітур наборами або колекціями, куди входять стилістично підібрані меблі з унікальним дизайном. Продаж спальних меблів для просторих кімнат найчастіше пропонується в стилі прованс, лофт або класика. Надати масивність та брутальність вийде за допомогою темного масивного гарнітура.
  • Отримати порцію натхнення можна, підбираючи меблі для спальні у напрямках ар-нуво та модерн.
  • У дизайні переважає мінімалізм. Колекції від Klen.ua™ дуже стримані. Ми наголошуємо на красу малюнка деревини. Ніжна обробка масиву дозволяє гарнітуру залишитися стійким до забруднення, вологості. Незважаючи на простоту фасадів, наші недорогі натуральні спальні від виробника виглядають елегантно, місткі. А за допомогою обшитого текстилем у різних кольорах підголовника на ліжку задається стилістичний акцент.

Вибираємо меблі для спальні: проводимо оцінку матеріалів

Головною вимогою, яку не можна нехтувати, має бути екологічність матеріалів. Під час відпочинку людина має вдихати чисте повітря без вмісту парів полімерів. Тому рекомендується віддати перевагу дерев'яним, металевим або плетеним моделям. Поцікавтеся у виробника про гарантію. Гарнітур від ТОВ «К'Лен» здатний прослужити мінімум півстоліття за дотримання рекомендацій щодо умов експлуатації. При цьому меблі не втрачають стійкості, міцності, можливе повторне розбирання та складання для транспортування.

Наші клієнти відзначають місткість полиць та тумбочок. Масивність не забирає місця, а ергономіка дуже продумана.

Сконцентруйте увагу на ліжку. Ми пропонуємо моделі з виїзними шухлядами. Виробники пропонують ліжка з підйомним механізмом, де в доступі відкривається одразу вся підліжкова ніша. Вона містка, розрахована на зберігання постільної білизни, валіз, зимового одягу та інших речей. Завдяки газ ліфтовому амортизатору матрац з ліжком піднімається легко, тому в нішу можна класти речі щоденного використання.

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння