Який стіл вибрати для кухні

Натуральне дерево - відмінна сировина для виготовлення меблів. Деревину високо цінували в усі часи. Вона виглядає благородно та дорого, має безліч переваг перед іншими матеріалами.

По-перше, деревина створює особливу, затишну атмосферу в домі. Натуральні матеріали дихають, налаштовують на відпочинок, розслабляють нервову систему.

По-друге, дерев'яний стіл і інші меблі не складно відреставрувати при необхідності, повернути первинний зовнішній вигляд. Згодом, дерево не тільки не втрачає своєї краси, а й виглядає ще шляхетніше.

По-третє, екологічний, безпечний матеріал не виділяє шкідливих речовин. Дерев'яні меблі можна використовувати не тільки в їдальні, вітальні, але і в дитячій кімнаті, спальні.

З якого матеріалу вибрати стіл для кухні?

Вибір дерев'яних столів

Дерев'яні столи роблять з різних порід деревини.

  • Дубові столи й стільці - практичні і довговічні. Деревина дуба має гарний малюнок, не гниє, відрізняється щільною, твердою структурою. З неї виходять міцні, благородні меблі.
  • Горіх приваблює своєю яскраво вираженою текстурою, різноманітністю відтінків. Горіхові меблі стійко переносять перепади температури, вологості, механічні пошкодження.
  • Бук - тверда деревина з ніжною структурою. Єдиний мінус - бук схильний до загнивання. Тому, буковий дерев'яний стіл повинен бути ретельно оброблений спеціальними просоченнями.
  • Венге - відмінна сировина для виготовлення меблів. Красиве дерево венге росте на африканському континенті, не гниє, стійке до грибка, цвілі. Має благородний коричневий або чорний колір.
  • Сосна - найдоступніший, недорогий сорт деревини. Дерев'яні меблі з сосни добре виглядають, підходять для повсякденного використання.
Стіл і стільці

Перед тим, як вибрати дерев'яний стіл для кухні, оцініть розміри та форму приміщення, особливості інтер'єру.

Для просторих кімнат підійдуть великі круглі моделі з натурального дерева класичного дизайну або на одній, стійкій ніжці. За таким столом комфортно розміститься велика родина для спільної трапези, спілкування.

У довгій вузькій кухні буде добре виглядати прямокутний дерев'яний стіл. Його можна поставити біля вікна або уздовж стіни.

Для маленької кімнати підійдуть невеликі відкидні, розсувні моделі. Дерев'яні меблі прекрасно вписуються в класичні, скандинавські, еко, кантрі інтер'єри.

Купити стильний дерев'яний стіл із якісної деревини можна на сайті klen.ua. Гарантія від виробника та доступні ціни.

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння