Акційна пропозиція для Вашого столу на свято Великодня

Вже через декілька днів ми будемо святкувати велике свято Воскресіння Христового - Великдень! Це свято символізує початок чогось нового та хорошого і є найочікуванішим серед усіх християн.

Компанія К‘Лен вирішила зробити Великодній подарунок для Вас та подарувати знижку 15% на зрощений дубовий обідній стіл Тандем в розмірі 140х90х75 см. За ним Ви зможете зібрати всю свою сім’ю та відсвяткувати це світле свято у теплій атмосфері.

Чому ми вирішили зробити знижку саме на дубовий стіл?

А тому, що дуб здавна вважався благородним деревом і високо цінувався. Він не боїться вологи та з часом стає тільки красивішим. Проте Ви маєте можливість замовити й буковий розкладний стіл Тандем, але на нього знижка не діє.

У Вас велика родина або ж постійно багато гостів? Здається, що місця за нашим столом буде мало? Тоді маємо ще одну чудову новину. Стіл Тандем - розкладний стіл, по обидвох краях якого є можливість прикріпити додаткові вставки і не хвилюватися куди ж посадити всіх гостей. Одна вставка має розмір 50х90 см. Отже якщо замовити стіл з двома вставками до столу Тандем, тоді довжина його буде 240 см.

Знижка 15% на дубовий Стіл Тандем 1400

І на останок, хочемо зробити Вам декілька порад по догляду. Якщо Ви бажаєте зберегти презентабельний вигляд дерев‘яного столу, то застеліть його клейонкою або вологовідштовхоючою скатертиною. Також можете використовувати спеціальні підставки та коврики, які використовуються для сервірування. Гарячі блюда в жодному разі не ставте прямо на стіл, користуйтеся підставками.

А ще забули написати, що знижка діє тільки на залишки на складах, а отже є обмежена. Акція діє до 15 травня 2020 року або до закінчення товару в наявності.

Не зволікайте, замовляємо дубовий стіл Тандем через корзину, телефонним дзвінком або залиште запит нашим менеджерам натисканням на зелений телефон в правому нижньому кутку!

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння