Акція на меблі - Різдвяні пряники до свят

Колись, в одній європейській країні, монах, що готував для братів святкову вечерю, випадково додав до тіста прянощів, до того ж велику кількість. Часу, щоб виправити помилку не було, тому на стіл потрапило печиво, що на подив кухара, всім дуже сподобалося.

Так розповідається в легенді про походження популярного в Європі різдвяного печива. Де й коли воно насправді з’явилося зараз визначити важко, адже в кулінарних традиціях багатьох країн можна знайти рецепти пряників з різними добавками.

Сьогодні в оселях багатьох українців напередодні свят розноситься аромат імбиру, кориці, мускату. Вже стало доброю сімейною традицією готувати смачненьке печиво, формочками вирізати чоловічків, ялинку, зірку чи сніжинки. Як багато радості та задоволення приносить цей процес в першу чергу дітям. Тісто для пряників м’яке та слухняне, прекрасно підходить для дитячої гри. А в результаті всім дістануться ще й оригінальні солодощі. Універсальну випічку можна не тільки їсти, але й прикрашати нею ялинку чи використовувати для декорування.

Передноворічна акція на меблі!

Новорічна ялинка

Ми теж хочемо поділитися з вами добрими традиціями. Наші пряники – це знижки на нашу продукцію, різні за формою та кількістю «прянощів». Ми сподіваємося, що кожному вони прийдуться до смаку, адже в новорічній акції на меблі беруть участь практично всі популярні товари та новинки нашого інтернет-магазину. Перегляньте каталог меблів та дізнайтеся більше.

Рецепт приготування до свят простий – хороший настрій, домашній затишок та смачне печиво)).

P.S. Ми тут спробували один рецепт імбирного печива і нам сподобалося)).

Футер

Інгредієнти для приготування імбирного печива:

1. Борошно пшеничне – 200 г.

2. Яйце куряче – 1 шт.

3. Масло вершкове (маргарин для випічки) – 100 г.

4. Цукор – 120 г.

5. Мед – 3 чайні ложки

6. Імбир мелений – 2 чайні ложки

7. Кардамон мелений – 1 чайна ложка

8. Кориця мелена – 1 чайна ложка

9. Гвоздика мелена – 0,5 чайної ложки

10. Сода (або розпушувач для тіста) – 1.5 чайної ложки

Приготування:

Крок 1. Готуємо тісто

Потрібно змішати разом кардамон, гвоздику, корицю, імбир. До суміші додаємо борошно разом з содою або розпушувачем.

В іншій мисці міксером збиваємо вершкове масло з цукром. Коли цукор добре розітреться, додаємо мед (бажано теплий) та яйце, продовжуючи збивати масу.

Поєднуємо вміст обидвох мисок, та замішуємо однорідне тісто руками. Після обмотуємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник на 2 години.

Крок 2. Формуємо печиво

Розігріваєм духовку до 180 градусів.

Охолоджене тісто розкачуємо в тонкий пласт та формочками вирізаємо фігурки.

Деко застелити пергаментом та викласти печиво. Відправляємо в духовку на 5-7 хвилин або до золотистого відтінку.

Смачного!

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння