Міжнародний меблевий форум KIFF: запрошуємо на наш стенд!

Сьогодні перший день міжнародного меблевого форуму KIFF, який буде проходити з 15 по 18 березня в ВЦ КиївЕкспоПлаза, за адресою вул. Салютна, 2Б.

Ми, на ряду з іншими українськими та зарубіжними виробниками, теж беремо участь в цій важливій події, де представлені ​​меблі та предмети інтер'єру.

Спальня Жизель стенд від КЛен

Ми готувалися до виставки та пропонуємо Вам як нові моделі, так і функціонально доповнені товари, які вже представлені в наших магазинах. Також родзинкою нашої виставки стало поєднання нових кольорів: благородний сірий та натуральний дуб, а також класичний білий в поєднанні з природними відтінками деревини. Ми постаралися показати всі види деревини, з якої ми виготовляємо нашу продукцію. Ви зможете вибрати, що Вам більше до душі. Основний посил такої концепції - це донести до наших відвідувачів, наскільки важливо купувати меблі з натурального дерева і оточувати себе тільки природними матеріалами.

Ліжко Тайгер стенд КЛен
Спальня Селена Плюс стенд від КЛен

Будемо раді бачити Вас біля нашого стенду, який знаходиться в павільйоні №1, сектор А123. Час роботи виставки з 10:00 до 18:00, з 10:00 до 17:00 в суботу. Реєстрація проходить на вході в павільйон або на сайті форуму KIFF.

До нових зустрічей!

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння