Наш день стає довшим від сьогодні!

І мова тут не про світловий день, який, як ми знаємо, вже від свята Варвари почав ставати більшим від ночі. А якраз про те, що відколи ми відчули перші натяки на закінчення зими, бажання змін та натхнення зробити щось більше ніж було до сьогодні, спонукає нас до збільшення часу спілкування з Вами.

Ми змінюємо свій робочий час. Від сьогодні наш інтернет-магазин klen.ua працює від 9:00 до 19:00. Також ми додали суботу до нашого робочого графіку і будемо з вами на зв’язку від 9:00 до 14:00.

За нашими спостереженнями, більшість наших клієнтів здійснює покупки в обідню перерву та після 17:00. Це в більшості випадків пов’язано з тим, що всі ми люди зайняті й особисті питання вирішуємо в неробочий час. Також ми розуміємо, що саме в момент вибору та придбання, виникає багато питання та потрібні консультації. Тому ми намагаємося зробити більше, щоб й ви отримали максимум від нашої співпраці.

Звичайно ви можете писати нам і в інші години та дні. Саме в цьому переваги online покупок. Ми цінуємо ваш інтерес до нашої справи і завжди раді допомогти.

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння