Новий функціонал: часткова оплата і смс інформування

Друзі, в нашому інтернет-магазині знову оновлення функціоналу. На цей раз ми зробили зручнішим спосіб розрахунку та оплати авансу. Згідно наших умов, якщо ви обираєте товари, яких немає у наявності, вам потрібно оплатити мінімум 30% від загальної вартості, для того, щоб замовлення було прийнятим в роботу виробництва. Від сьогодні необхідну суму авансу буде зазначено у вашому замовленні, в частині «Оплата», і її можна буде розрахувати та оплатити одним кліком.

Активуйте «Часткову оплату» та виберіть спосіб переказу коштів. Це, по-перше, дозволить уникнути лишніх уточнень та запитань, і, по-друге, пришвидшить термін виконання замовлення. З моменту оплати до моменту початку виробництва всього один момент).

Оплата аванса

Щоб не заплутатися скільки й за яке замовлення ви оплатили, ви завжди можете перевірити ваші оплати в історії замовлень.

Смс информирование
Також від сьогодні, ми будемо інформувати вас про прийняття вашого замовлення за допомогою смс. Так ви можете бути певні, що менеджер отримав ваше замовлення та найближчим часом звяжеться з вами. Сподіваємося, такі нововдення покращать нашу співпрацю, а головне заощадять ваш час. З цих та інших питань, ви також можете звернутися до наших консультантів за телефона ми: +38 (031) 44-79-212; +38 (067) 325-92-55

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння