Важлива інформація щодо роботи компанії К'Лен в умовах карантину

Ситуація яка склалася у світі, є надзвичайно непередбачуваною. Швидкість, з якою поширюється небезпека - величезна. За останні дні уряди Європи та інших регіонів зробили надзвичайно важливі кроки, щоб уповільнити темпи поширення пандемії.

«К’Лен», як і більшість компаній впровадили санітарні правила, включаючи дезінфекцію робочих місць, часте миття рук, обмеження всіх фізичних контактів між людьми (рукостискання і т. д.), скорочення кількості зустрічей та участі в конференціях / виставках, скорочення поїздок.

Наше виробництво переходить в обмежений режим для забезпечення дистанції контакту! Працівники адміністративного корпусу переведені на дистанційну (онлайн) роботу; виробництво не припиняється, але максимально оптимізується.

Повідомлення про виробничі обмеження надходять також від наших постачальників та екпедицій.

«К’Лен» і надалі гарантує виконання своїх обов’язків перед замовниками! Всі підтверджені замовлення будуть виконуватися, але терміни виконання (поставок) можуть змінюватися (про що буде додатково повідомлятися)

Краще кожен день слідкувати та попереджувати проблему, ніж потім долати жахливі наслідки. Залишайтеся здоровими, та пильнуйте за здоров’ям ваших близьких та оточуючих.

І щоб трохи розвіятись від цих проблем пропонуємо подивитися та вибрати собі еко меблі з дерева та почитати про компанію.

Звертайтеся в разі будь-яких питань

З турботою,
Команда ТзОВ «К’Лен»

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння