Весняні знижки - тотальний розпродаж залишків

За декілька днів ми зустрінемо найрадісніше свято - Великдень. У нас вже розпочалися вихідні. Але перед тим, як взятися до приготувань свята, ми б хотіли розповісти вам про дві новини.

Ті, хто вже давно стежать за нашим інтернет-магазином, чи підписаний на нашу сторінку в Facebook, знають, що завжди перед святами ми проводимо акції та даруємо суттєві знижки на наші меблі. Не змінили традицій ми і цього разу.

Та сьогодні для вас "Тотальний розпродаж"!

Високі знижки на товари з усіх категорій. Це й меблі для спальні: ліжка, комоди, тумбочки; і для кухні: столи, лавки, журнальні столики, полиці тощо. Весь перелік ви можете побачити в прикріпленому файлі. Тут є вказана повна ціна, та ціна зі знижкою, за яку ви можете придбати обрану позицію якщо вона є на складі. За більш детальною інформацією звертайтеся до продавців - консультантів. Асортимент великий, можна підібрати багато гарних речей для вашої оселі за найкращою ціною.

Весняні знижки

І друга новина, це наш графік роботи на ці свята. Ми намагаємося бути на зв'язку, коли у вас виникають питання. Якщо вам потрібна консультація по телефону, зверніть увагу на графік роботи магазинів. Також ви можете залишати повідомлення на сайті чи у Facebook. Ми відповімо за першої нагоди.

Графік роботи інтернет-магазину:

6, 10 квітня - приймання замовлень черговим менеджером
7-9 квітня - вихідні (відправляйте запити на сайті або Facebook, ми обов'язково відповімо).

Бажаємо вдалих покупок. А також, смачної Пасхи, веселих свят, миру та добра у ваших оселях. Нехай весна, що вже так повноцінно прийшла з теплом та гарною погодою надихне вас на великі справи та здійснення мрій!

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння