Дерев'яні ліжка: колір Бежевий

Якщо в колірній гамі вашого будинку або квартири переважають ніжні, персикові і просто світлі тони, то ліжко бежевого кольору з екологічно чистого і натурального бука стане ідеальним доповненням до існуючого інтер'єру.

Всі вироби з буку мають м’яку фактуру, а також можуть мати приємний молочно-бежевий відтінок, який придасть свіжості кімнаті та зробить її світлою, затишною та просторою. В приміщеннях, облаштованих ліжками бежевих кольорів, відчувається легкість та невимушеність, бежеві кухні візуально здаються більшими, а в спальних кімнатах, де домінує колір беж, значно простіше засинати, ніж в кімнатах з темними меблями. Саме тому для дитячих кімнат часто обирають ліжка 140х200 світло-бежевих та кремових відтінків.

При цьому варто відмітити, що бежеві меблі не обов’язково підходять тільки до приміщень з кремовою гамою кольорів. Досить ефектно світлі ліжка з бука дивляться в приймальнях та спальнях оранжевого кольору, а також в кухнях і прихожих малинового та світло-зеленого кольорів. В будь-якому випадку підбір схеми кольорів у оселі – справа смаку кожної людини, але універсальність застосування бежевих меблів із бука однозначно на руку в будь-яких інтер’єрних рішеннях.

В нашому інтернет-магазині на вас очікує широкий асортимент оригінальних, практичних, надійних, а головне – екологічно чистих меблів, виготовленої з натурального масиву дерева. Серед всього тут представлено комплектуючі до сходів, приліжкові тумбочки, журнальні столики, а також лавки. Крім того, у нас ви зможете вигідно купити ліжко беж із 100% буку, яке стане ключовим елементом вашої спальної кімнати та зарядить її енергетикою натурального дерева.

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння