Меблевий щит з бука

Меблеві щити виготовляють з різних порід деревини, найпопулярніші це бук, дуб, ясен, сосна. Давайте наведемо кілька причин на користь щита з бука.

Детальніше
10674 переглядів

Елітні й ексклюзивні меблі з масиву дерева

Деревина - це найкращий універсальний матеріал для створення інтер'єру в будинку. Елітні меблі з дерева завжди були символом розкоші й відмінного смаку свого господаря. Вони органічно вписуються в будь-який стиль - від сучасного модерну до традиційної класики, не втрачають своєї актуальності протягом часу. Елементи з дерева завжди стають родзинкою та служать гармонійним доповненням будь-якого інтер'єру.

Детальніше
56202 переглядів

Дерев'яні ліжка: колір Білий

Ліжка з натурального дерева були завжди популярні та користувалися особливою повагою. Спальня є особливим місцем в нашому домі. Важливо, щоб вона була наповнена чистотою, спокоєм, умиротворенням. Білий колір відповідає всім цим вимогам. Дерев'яне біле ліжко зробить кімнату вишуканою, розкішною й дуже затишною.

Детальніше
4872 переглядів

Розкладні і розсувні дерев'яні столи

Розкладний і розсувний стіл здобули популярність між багатьма видами меблів, що встановлюються в прихожій, вітальні, кухні. Купуйте столи, які можна легко розкласти або розсунути.

Детальніше
4024 переглядів

Дерев'яне полуторне ліжко

В епоху стресів, ненормованого робочого дня та поганого харчування дуже важливо дозволити собі відпочинок. Так, саме дозволити! Приблизно третину всього життя людина проводить в ліжку, але не всі дозволяють собі купити саме те ліжко, котре відповідає потребам тіла, дозволяє йому ефективно відновлювати сили. Універсальний варіант – купити полуторне ліжко, котре підійде для спалень усіх розмірів.

Детальніше
6971 переглядів

Меблі для кафе, барів і ресторанів

Меблі для кафе можна купити в магазині К'Лен. Безкоштовна доставка, сервіс, доступні ціни - допоможуть в реалізації ідей. Крім красивого інтер’єру, вишуканого меню та ретельно підібраного персоналу для кафе чи ресторану невід’ємною частиною є меблі. Саме цей елемент допоможе вашим клієнтам насолоджуватися атмосферою й смачною їжею.

Детальніше
4965 переглядів

Обідні дерев'янні столи

Стіл обідній з масиву дерева – це не просто один з елементів меблів. Ще давно такі столи відображали образ господаря і самого будинку. І це не дивно, адже саме за столом збиралася вся родина, щоб не просто поїсти, а й поговорити, поділитися своїми думками і переживаннями. Пройшли роки, але дерев'яний кухонний стіл залишився одним з головних атрибутів барвистого інтер'єру будинку.

Детальніше
5189 переглядів

Ліжка кінг-сайз 1800 на 2000 (180 см)

Ліжко двоспальне довжиною 180 см - просторе і затишне спальне місце, на якому ви відчуєте себе немов на царському ложі. Подібна модель - чудове рішення для якісного, приємного сну, яскравих сновидінь, гарного настрою і поновлення енергії для майбутніх справ. Вибираючи двоспальне ліжко 180 см, важливо враховувати такі характеристики, як: якість матеріалів, фурнітури, грамотність конструкції, функціональність та інші параметри, що впливають на якість сну і довговічність моделі.

Детальніше
4821 переглядів

Ліжка розмір 1600 на 2000 (160 см)

Ліжко двоспальне 160х200 см - ідеальне спальне місце, на якому гарантовані якісний, приємний сон, гарний настрій та заряд енергії. Сон - важлива складова людського життя. Від нього залежить наша продуктивність, стан здоров'я і соціальні взаємодії. Тому вибір ліжка - відповідальний процес. Ідеальна модель включає в себе - правильні розміри (наприклад, як двоспальне ліжко 160), перевірені матеріали, фурнітуру, грамотну конструкцію, функціональність та інші параметри, від яких залежить як сон, так і надійність виробу.

Детальніше
6567 переглядів

Ліжка розмір 1400 на 2000 (140 см)

Ліжко полуторне 140х200 см - ідеальне рішення для всіх, хто бажає отримати якісний сон і цінує вироби, виконані з натуральних матеріалів. У житті людини для сну відведена важлива роль. Завдяки йому людський організм відпочиває, а також відновлює сили, витрачені протягом дня. Тому слід правильно підійти до вибору ліжка. Воно повинно бути таким, щоб ваш сон був спокійним і міцним, а пробудження максимально приємним.

Детальніше
4258 переглядів

Меблі для хостелів, готелів і гуртожитків

Створюючи інтер'єр готелю, важливо подбати про максимально комфортне облаштування, яке забезпечувало б домашню атмосферу та затишок. Домогтися бажаного ефекту достатньо складно, так як є індивідуальна специфіка.

Детальніше
3457 переглядів

Прямокутні і квадратні дерев'яні столи

Дерев’яний стіл від «К’ЛЕН» – правильний вибір для Вашого будинку Обираючи якісний стіл на кухню або до їдальні, важливо не розгубитися у великому асортименті пропозицій і визначити такий варіант, котрий буде відповідати не просто Вашим уподобанням, але й усім особливостям приміщення, де планується його встановлення. Саме за обраним столом буде відбуватися один із найважливіших моментів родинного спілкування – спільний сніданок, обід або вечеря. У такому разі, подібну важливу меблеву річ необхідно підбирати, враховуючи побажання не лише власні, а й кожного члена родини: зручне для будь-якого віку розташування стільниці, надійне покриття, на якому не буде ковзати посуд або скатертина, якщо ви її використовуєте, підходящі габарити, що забезпечать вільний прохід уздовж столу, а також своє місце кожному члену родини.

Детальніше
2565 переглядів

Круглі і овальні дерев'яні столи

Ніщо так не підкреслює гостинність дому і привітність його господарів, як гарний стіл, за котрим можна добре провести час у затишній компанії за приємними розмовами. Вибираючи стіл, головними критеріями мають для Вас стати його надійність і якість виконання, котрі напряму залежать від його конструкції та використаних у виробництві матеріалів. Наші столи вироблено з натуральної деревини із дотриманням усіх умов екологічності, а тому стануть по-справжньому вигідним придбанням, котре буде довго слугувати центральним елементом інтер’єру Вашої оселі.

Детальніше
5016 переглядів

Дерев'яні ліжка: колір Бежевий

Якщо в колірній гамі вашого будинку або квартири переважають ніжні, персикові і просто світлі тони, то ліжко бежевого кольору з екологічно чистого і натурального бука стане ідеальним доповненням до існуючого інтер'єру.

Детальніше
2279 переглядів

Дерев'яні ліжка: колір Макоре

Шукаєте високоякісні ліжка макоре з дерева, зовнішній вигляд яких здатен викликати справжній «вау-ефект» у вас та ваших гостей? У такому випадку сміливо вибирайте ліжка кольору макоре. Оригінальний дерев‘яний орнамент в поєднанні з приємною кольоровою гамою зробить меблі макоре найкращим доповненням будь-якої спальні, вітальні, дитячої кімнати чи кухні.

Детальніше
1933 переглядів

Дерев'яні ліжка натурального кольору

Ліжко з натурального дерева з природнім відтінком та оригінальним орнаментом, створеним самою природою, завжди затребувані та актуальні, не залежно від моди, що не можна сказати про полімерні та металеві меблі.

Детальніше
2066 переглядів

Дерев'яні ліжка: колір Горіх

Виготовлені з натурального дерева ліжка, на сьогодні не просто так користуються найбільшою популярністю. Такі меблі 100% натуральні, мають приємний аромат, відрізняються гладкою і приємною на дотик фактурою, а також неповторним малюнком.

Детальніше
4924 переглядів

Дерев'яні ліжка: колір Венге

Ліжко з натурального масиву дерева, виконано в кольорі венге – це не тільки 100% натуральність, практичність і висока якість, але й неповторний стиль. Такі ліжка ідеально підійдуть людям, які завжди йдуть в ногу з часом та модою і надають перевагу свіжим інтер’єрним рішенням.

Детальніше
4784 переглядів

Дерев'яне односпальне ліжко

Бажаєте придбати спальне місце для себе або для дитини? Вдалим рішенням для невеликої спальні буде односпальне ліжко. Деревина багато століть вважається кращим матеріалом для виробництва меблів та інших елементів інтер’єру – сходів, підлогового покриття, а також обшивки стін. Консультанти інтернет-магазину Klen.uaТМ розкривають таємницю, як обрати і купити односпальне ліжко, котре прослужить вам багато років.

Детальніше
10460 переглядів

Дерев'яне двоспальне ліжко

Мабуть, жодним іншим меблевим предметом у будинку Ви не користуєтесь так часто і регулярно, як ліжком. Проводячи уві сні не менше ніж сім годин на добу, важливо повністю бути впевненим як в екологічності, так і в його безпеці і зручності – саме від цих факторів напряму залежить стан Вашого здоров’я. Звертати увагу важливо при цьому не лише на розміри і тип матрацу – від матеріалів, використаних для виготовлення виробу, можлива зміна навіть повітря Вашої спальні, тому так важливо обирати саме екологічно чисті варіанти, під час обробки яких не використовувалися шкідливі для людського організму хімікати та лакові суміші.

Детальніше
10939 переглядів

Технологія виготовлення меблевих щитів

Меблевий щит складається з оброблених брусків натуральної деревини, склеєних певним чином. Разом виходить красивий монолітний виріб, який використовують для виготовлення столярних виробів. Процес роботи відбувається на виробництві. З меблевих щитів роблять сходи, меблі. Також ними декорують стіни, стелі кімнат, готелів, ресторанів і т.п.

Детальніше
7197 переглядів

Ексклюзивні меблі з натурального дерева

У січні 2018 року в Кельні (Німеччина) пройшли імениті виставки IMM (International Mobel Messe) знаменитих дизайнерів меблів, які подарували всім натхнення на майбутній рік. Це важлива подія в меблевій індустрії, де було зосереджено велику кількість новинок меблів, цікавих аксесуарів і всіляких предметів інтер'єру. Виставка об'єднує в собі широке розмаїття стилів і дизайну.

Детальніше
3560 переглядів

Як роблять дерев'яні меблі?

Дерев’яні меблі - вибір заможних та відомих. Здавна саме такі вироби високо цінувалися через свою надійність, естетичну привабливість та, головне, безпечність. Тож компанія "К’Лен" дотримуючись багатовікових традицій та використовуючи сучасне обладнання зуміла розробити та виготовити лінійку справжніх "дерев’яних хітів". Тисячі задоволених клієнтів та ще більше позитивних відгуків - ось заради чого ми тримаємо високу марку.

Детальніше
3179 переглядів

Бук, дуб та ясен тверді породи дерева для виготовлення меблів

Можна вічно дивитися на воду, вогонь і на красиву текстуру дерева. Чи замислювалися ви, що одні з найблагородніших малюнків в природі це розписи деревини? Люди з витонченим смаком використовують саме дерево для виготовлення меблів. Але якою повинна бути структура деревини, щоб стати витвором мистецтва у вашому інтер'єрі? Розглянемо в цій статті.

Детальніше
51332 переглядів

Секрети виробництва дерев'яних сходів від головного інженера-конструктора компанії Клен

Дерев'яні сходи вже давно стали не тільки засобом для переміщення між поверхами. На сьогодні це один з найважливіших елементів інтер'єру, який ставить пріоритетні акценти в подальшому виборі облаштування будинку. Сходи з дерева - це складна інженерна конструкція, яка вимагає професіоналізму, кваліфікації та досвіду роботи як від інженера-конструктора, який займається розробкою проекту, так і від усіх працівників, що втілюють цей проект в життя.

Детальніше
3485 переглядів

Огляд двоярусного ліжка для хостелів «ДУОС»

Меблі для хостелів та готелів, по-суті, дуже специфічні. І справа не в дизайні. Головними їх відмінностями є дві найважливіші характеристики: практичність та зносостійкість. Слово «хостел» перекладається з англійської як «гуртожиток». Головною його відмінністю від готелів є наявність в одній кімнаті декількох, в середньому від 4 до 12, спальних місць - ліжок. Все залежить від розмірів кімнати, але як правило облаштування для однієї людини виділяється 5 кв.м. Зрозуміло, що кожен сантиметр в такій ситуації важливий. Модель ліжка має бути компактною, але при цьому зручною для людей різної комплекції, ваги та зросту. Найчастіше для таких потреб вибирають двоярусні ліжка, які забезпечують практичність користування та експлуатації.

Детальніше
2058 переглядів

Новий дизайн меблів від klen.ua

Спальня - одна з найважливіших кімнат в будинку. Від її облаштування залежить наш комфорт, настрій, продуктивність, здоров'я. Причина цьому логічна. Вся справа в правильно підібраному ліжку - це головне, ну і звичайно ж, в приємній атмосфері. У спальні людина проводить приблизно 15% свого життя. Ця кімната є своєрідним укриттям від рутинних справ і робочих проблем. Тут ви відчуваєте умиротворення, можете повноцінно розслабитися, насолодитися моментами, усамітнитися з коханою людиною, помріяти, добре відпочити і зарядитися енергією.

Детальніше
2684 переглядів

Як роблять дерев’яні меблі? Від дерева до ліжка!

В сьогоднішній статті ми хочемо розповісти вам про етапи виготовлення меблів. Як приклад наведемо ліжко. Сам процес є трудомістким та тривалим у часі. Щоб отримати одне натуральне та якісне ліжко потрібно затратити як мінімум 3 місяці часу та залучити до роботи близько 25 чоловік.

Детальніше
13377 переглядів
Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння