Ексклюзивні меблі з натурального дерева

У січні 2018 року в Кельні (Німеччина) пройшли імениті виставки IMM (International Mobel Messe) знаменитих дизайнерів меблів, які подарували всім натхнення на майбутній рік. Це важлива подія в меблевій індустрії, де було зосереджено велику кількість новинок меблів, цікавих аксесуарів і всіляких предметів інтер'єру. Виставка об'єднує в собі широке розмаїття стилів і дизайну.

Розглянемо кілька новинок, представлених на цій виставці:

  • Меблева фабрика TEAM 7, яка знаходиться в Австрії, показала світові свої ексклюзивні кухні з натурального дерева в комбінації з природним каменем і скляними фасадами. Всіх вразила якість обробки кожної деталі та чудові технічні інновації: можливість регулювання висоти стільниць, незвичайний змішувач, який може скластися в раковину або вбудована витяжка.

    Кухня бренду TEAM7
  • Німецька фабрика Huelsta підкорила всіх відвідувачів, крім свої, відомої на весь світ, неперевершеної якості, ще й оригінальними інженерними рішеннями. Після чого стає зрозуміло, чому їх меблі мають такий високий цінник на ринку.

    Меблі фабрики Huelsta
  • Німецька фабрика Draenert, відома своїми унікальними столами з натурального каменю та масиву дерева представила свої новинки. Деякі камені, використовувані при виготовленні стільниці, є напівдорогоцінним. Всі столи мають незвичайний механізм розкладки. Компанія має можливість виготовляти столи з каменю круглої форми діаметром до 2 метрів.

    Стіл із дерева фабрики Draenert
  • Дивани від фабрики COR не залишили нікого байдужими й на цей раз. Уже багато років їх легендарний диван Conseta продовжує утримувати свою лідируючу позицію. Щоб зрозуміти всю його неперевершеність досить сісти на нього один раз і все стане зрозуміло.

    Диван бренду COR

Меблі займають провідну роль в інтер'єрі приміщення, формують образ, показують смак і стиль свого господаря, підкреслюють його індивідуальність. Тому багато меблевих компаній представляють на виставках свої унікальні шедеври, щоб всі справжні цінителі з будь-якого кінця землі, змогли дізнатися про новинки та придбати їх для себе.

Не так давно наша компанія брала участь на виставці MOW в Німеччині, де представляла нові ексклюзивні меблі на європейський ринок. Ми отримали велику кількість позитивних відгуків про продукцію й звичайно ж замовлення. Пропонуємо Вам купити Ліжко Глорія та Шафу Глорія еклюзивно у нас на сайті.

Приємних покупок!

А які меблі цікавлять Вас? Залишайте коментарі до статті.

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння