Меблевий щит з бука

Меблеві щити виготовляють з різних порід деревини, найпопулярніші це бук, дуб, ясен, сосна. Давайте наведемо кілька причин на користь щита з бука.

5 причин купити меблевий щит з бука в ТОВ «КЛен»

  1. Краса природи

    Меблевий щит з бука - дерев'яна плита, зроблена з цінної породи дерева - бука. Складається з ламелей (рейок), склеєних між собою за особливою технологією.

    Чималі розміри готових виробів дозволяють застосовувати їх для виробництва меблів, стільниць, сходів. За своїми характеристиками, предмети, зроблені з букових щитів ідентичні виробам з масиву.

  2. Міцність, довговічність

    Ламелі склеюються вздовж і впоперек на сучасному, висококласному обладнанні. В результаті виходять міцні конструкції без внутрішньої напруги.

    Це гарантує стабільність форми. Така плита від виробника збереже свою щільність, цілісність, незважаючи на механічні дії, незначні перепади вологості, температури і т.п.

    Ця характеристика дозволяє використовувати їх в різних експлуатаційних умовах.

  3. Екологічно чистий матеріал

    Для склеювання, обробки деревини бука використовується якісний клей, натуральні складові, лаки для пропитки та фарбування дерева. Ціна на щит з бука меблевий повністю відповідає класу товару.

    Дерев'яні меблі з бука, що стоять в кімнаті мають дивну особливість - вони адсорбують шкідливі речовини, очищають повітря в приміщенні. У таких кімнатах легше дихається.

  4. Легкість використання

    Підприємство робить букові меблеві плити різних розмірів. Не великі розміри мають досить легку вагу. Їх зручно перевозити, використовувати в роботі.

  5. Бездоганна репутація компанії, тисячі задоволених клієнтів

    Меблевий щит з бука виробляє українське деревообробне підприємство ТОВ «КЛен».

    За 20 років свого існування, компанія стала одним з лідерів на українському та міжнародному ринку. Вона домоглася визнання серед виробників екологічно чистих меблів та інших товарів з натуральної деревини.

    Головні відмінні риси продукції, що випускається - натуральність, бездоганна якість, стиль.

Від того, які ви купите щити меблеві з бука, на 100% буде залежати клас вироблених Вами товарів. Гарантуємо повну відповідність нашої продукції світовим стандартам.

Заходьте в каталог і замовляйте!

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння