Меблі для хостелів, готелів і гуртожитків

Створюючи інтер'єр готелю, важливо подбати про максимально комфортне облаштування, яке забезпечувало б домашню атмосферу та затишок. Домогтися бажаного ефекту достатньо складно, так як є індивідуальна специфіка. В умовах активної експлуатації великою кількістю людей з власним ставленням до оточення: одні ставляться дбайливо, інші - не дбають про його збереження; склалися певні вимоги до предметів меблів інтенсивного використання:

  • зносостійкість;
  • підвищена міцність;
  • витривалість механічних впливів;
  • волого-, термостійкість.

В інтернет-магазині Klen.ua можна купити меблі для готелю. Ми пропонуємо стильні, сучасні рішення: шафи, тумби, комоди, столи та стільці та інші меблі для кімнат в готелі, за допомогою яких можна забезпечити затишну, функціональну та красиву кімнатну обстановку.

З чого виробляються меблі?

Вироби, виконані з натурального дерева - ясена, дуба, бука - це нешкідливі, довговічні та практичні матеріали. Завдяки відповідності вищезазначеним вимогам, вони прослужать тривалий термін і будуть довгий час зберігати свій первозданний вигляд.

Наприклад, наші ліжка відрізняються:

  • Натуральністю. Деревина - безпечний матеріал, стійкий до гниття, вологи, пилу.
  • Комфортністю. Наші місця для відпочинку мають правильну конструкцію, що робить сон приємним, розслаблюючим і заряджають енергією.
  • Простотою догляду та використання, що дозволяє швидко здійснити прибирання після виїзду одних гостей і підготувати до заїзду наступних.
  • Спроможністю витримати велику вагу.
  • Універсальністю дизайну і різноманіття колірних покриттів, що виграшно доповнить інтер'єр в будь-якому стилістичному напрямку.

Особливості меблів

Вибір залежить від класу закладу, але є певні універсальні вимоги:

  • вироби зобов'язані подобатися максимальній кількості клієнтів, тому слід відмовитися від занадто неординарних зразків. Якщо, звичайно, спочатку дизайн не позиціонується, як щось супер нестандартне. Загалом має бути в міру і зі смаком;
  • колірну гамму краще вибирати нейтральну, приємну для людського ока.

Номери класу люкс вимагають специфічного підходу. Тут потрібно вибирати класичні меблі з витонченим і дорогим дизайном. Крім того, якщо ви плануєте купити меблі для готелів, то вони повинні бути компактними, не захаращувати приміщення, сприяти розслабленню проживаючих.

Пам'ятайте, будь-який дизайн, модерн, класика, лофт, мінімалізм, кантрі, повинен бути ретельно продуманий. Не може бути нічого зайвого. У цьому випадку клієнти отримають задоволення від відпочинку, а в наступне своє відрядження або відпустку захочуть повернутися саме в ваш заклад.

Купити меблі для хостелів

Hostel в перекладі з англійської "гуртожиток". Як правило, обставляється він виходячи з розрахунку 5 кв. м для 1-ї людини. Номери, в основному, передбачені для проживання великої кількості людей - 4 і вище. У деяких випадках бувають і для 2-х постояльців.

Вітальня і кухня - загальні зони. Тому, якщо бажаєте купити меблі для гуртожитку чи хостелу, то підходьте до підбору з ретельність. Тут також лідирують надійність і практичність.

Для кімнат подібного формату, ліжка краще вибирати двоярусні. Стандартні моделі можна придбати для розміщення в дорміторії, розрахованому на кількох людей.

Екологічні ліжка з дерева - відмінне рішення для гуртожитків. Двоярусні моделі, крім компактності і функціональності, стануть затребуваними завдяки тому, що зони для сну, на 1-му і 2-му поверхах, можна завісити оригінальними шторками. Такий варіант забезпечить особисту територію для гостей і додатковий затишок.

Підсумки

На відміну від рішень, призначених для побуту, варіанти для громадської експлуатації, як і меблі для кафе, обов'язково повинні бути надійні та безпечні. Інший критерій - естетичний зовнішній вигляд, корисність і зручність. Крім того, багатозначні фактори, які варто враховувати при придбанні представленої продукції, - пожежостійкість, а також природна чистота.

Багато апартаментів поділяються за класовим принципом, не забувайте про це. Люксові вироби дозволять вам створити витончений і розкішний стиль приміщення, економ – дадуть можливість організувати домашню атмосферу. Вони також прекрасно підходять для хостелів.

Зробіть раціональний вибір, який прослужить вам довго і стане прикрасою вашого закладу

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння