Новий дизайн меблів від klen.ua

Спальня - одна з найважливіших кімнат в будинку. Від її облаштування залежить наш комфорт, настрій, продуктивність, здоров'я. Причина цьому логічна. Вся справа в правильно підібраному ліжку - це головне, ну і звичайно ж, в приємній атмосфері.

У спальні людина проводить приблизно 15% свого життя. Ця кімната є своєрідним укриттям від рутинних справ і робочих проблем. Тут ви відчуваєте умиротворення, можете повноцінно розслабитися, насолодитися моментами, усамітнитися з коханою людиною, помріяти, добре відпочити і зарядитися енергією.

Tiger – ліжко з характером. Обзор нової моделі.

Якщо ліжко непродумане і виконане з неякісних матеріалів, то очікувану насолоду навряд чи вдасться отримати. Тому вибору спального ложа необхідно приділити максимальну увагу.

Що являє собою ідеальне ліжко?

Огляд ліжка Тайгер

Якісне ліжко - це, в першу чергу, конструкція, виготовлена з використанням натуральних, нешкідливих для здоров'я людини, матеріалів. В іншому випадку, спати на ліжку буде некомфортно - з часом може виникнути скрип, ламелі деформуються, це вплине на якість сну і можуть виникнути інші проблеми.

Тому конструкція ідеального ліжка повинна бути виконана з хорошого дерева, а також бути ретельно продуманою, це стосується і додаткових зручностей. Наприклад, наявності тумбочок та ящиків.

Ліжко Тайгер виробництва нашої компанії "К’Лен" є саме таким виробом. Воно являє собою гармонійне поєднання витонченості стилю і масивності деталей. Для вашого комфорту передбачені зручні тумбочки, які кріпляться до каркасу, а, в разі потреби, легко переміщуються по всій його довжині.

Особливості моделі

Представлене ліжко виконане з бука. Цей матеріал є однією з найбільш цінних порід дерева і має безліч позитивних характеристик:

  • Бук в надійності не поступається дубу.
  • Він відрізняється міцністю і довговічністю, що гарантує гідне протистояння впливам різного роду.
  • Деревина легко піддається обробці, що дозволяє створити оригінальний виріб.
  • Ліжка з бука не тріскаються і не скриплять.

Окремо варто згадати про естетичні якості цієї деревини. Бук приваблює розмаїттям відтінків. Колір дерева може бути як бежево-рожевим, так і бурим. Також бук відрізняється неповторним природним малюнком деревини, що зробить вашу спальню стильною, створить особливу атмосферу для комфортного відпочинку. Адже естетично приваблива спальня відіграє важливу роль для якості вашого сну.

Наступний плюс матеріалу - позитивна енергетика, яка сприятливо впливає на людину. Ліжко з представленої породи дерева здатне подарувати більше фізичних сил, а також хороший емоційний заряд.

Ліжко з бука - ідеальний вибір для спальні. Воно здатне принести в її атмосферу затишок і тепло.

Завдяки застосуванню цільного щита, екологічно чистого матеріалу, придатного для кімнатних умов, ліжко не тільки набуває свою красу, але й здатність надовго зберегти первозданний зовнішній вигляд. Такий щит відмінно захищений від впливу вологи, що, в свою чергу, продовжує експлуатаційний термін виробу.

Технологія сушіння та склейки щита гарантує, що деталі ліжка не потріскаються і не розсохнуться. Товщина каркаса ліжка становить 40 міліметрів. Це забезпечує відмінну стійкість.

Використання лляної олії забезпечує такі переваги, як:

  • деревина набуває водовідштовхувальних властивостей;
  • виключається виникнення грибка, цвілі;
  • формується захисний шар, завдяки проникненню в структуру деревини;
  • забезпечується стійкість до стирання;
  • підкреслюється природний тон, а також малюнок матеріалу.

Лляна олія - екологічно безпечний продукт. Вона добре проникає, швидко висихає, догляд за поверхнею ліжка та її реставрація відрізняється простотою та легкістю.

Завдяки такому підходу до виготовлення ліжка, термін його експлуатації перевищує 50 років. Крім того, для своїх клієнтів ми пропонуємо сервісну гарантію протягом 12 місяців.

Ліжко Тайгер - оригінальна модель. Його структура, безсумнівно, сподобається творчим особистостям, які вміють розбиратися в мистецтві. Ця модель подарує вам відчуття легкості, польоту, а також бажання починати новий день зі свіжими ідеями.

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння