Розкладні і розсувні дерев'яні столи

Розкладний і розсувний стіл здобули популярність між багатьма видами меблів, що встановлюються в прихожій, вітальні, кухні. Купуйте столи, які можна легко розкласти або розсунути.

Вибір розкладного та розсувного столу

Краса, функціональність та практичність цих предметів меблів для кухонь грає важливу роль. Стіл кухонний розкладний потрібно підбирати під інтер'єр. Замовивши виготовлення доповнюйте дизайн кухні з урахуванням, розміщеного в ній предмету.

Столи в давнину винайшли жителі Єгипту, причому не один вид, а відразу два: обідній і робочий стіл. Робочий швидко складався та був мобільним, а для обіду виготовляли стіл із дерев'яних деталей зі стільницею круглої форми.

Стіл дерев'яний розкладний для кухні

Кожна господиня мріє мати у себе великий обідній стіл, щоб приймати гостей й без проблем розміщувати всіх членів сім'ї. Але домогтися цього в житлі невеликої площі проблематично та все ж можливо..

Декілька якісних моделей розкладних столів пропонує наша компанія - klen.ua. Дизайнерські рішення, втілені в даних меблях задовольнять бажання покупця в повній мірі. Моделі виконані в стилях хай-тек, модерн, класика та інших.

Пропонуємо вибрати для своєї кухні готовий стіл із дерева або зробити замовлення на його виготовлення. Ми виконаємо роботу швидко та гарантовано якісно, адже основні вимоги - меблі повинні бути зручними, міцними і красивими.

Ці меблі не займають багато площі, а в разі великого застілля виручать вас на всі 100%.

Матеріали для виготовлення розкладних моделей

Модель із масиву, вважається найміцною та красивою. Такий стіл в домі - це престижно й дорого. Проте довговічність та солідність меблів не викликає ні в кого сумніву. Стільниця дерев'яного виробу може бути квадратна, кругла чи овальна. Дешевше коштуватиме стіл виготовлений з:

  • пластика;
  • металу;
  • МДФ;
  • ЛДСП.

Але вони не такі екологічні та натуральні. Також ми виготовляємо дерев'яні столи в комбінації з МДФ плитою. Дані вироби виглядають привабливо та дешевші. Широкий асортимент кольорів та матеріалів, представлений на сторінках каталогу нашого сайту. Вибрати та купити стіл обідній розкладний, вам не складе особливих труднощів.

Зателефонуйте нам, ми обов'язково допоможемо у виборі хорошого столу для вашого будинку.

Рекомендуємо купити стіл, в наших магазинах в Києві, Львові, Ужгороді чи замовити через сайт!

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння