Як роблять дерев'яні меблі?

Дерев’яні меблі - вибір заможних та відомих. Здавна саме такі вироби високо цінувалися через свою надійність, естетичну привабливість та, головне, безпечність. Тож компанія "К’Лен" дотримуючись багатовікових традицій та використовуючи сучасне обладнання зуміла розробити та виготовити лінійку справжніх "дерев’яних хітів". Тисячі задоволених клієнтів та ще більше позитивних відгуків - ось заради чого ми тримаємо високу марку.

Та все ж, як виробляють дерев’яні меблі?

Все починається з деревини. Компанія закуповує тільки сертифіковану за всіма міжнародними стандартами продукцію. Маркування FSC® (Forest Stewardship Council® ) унеможливлює потрапляння на виробництво так званого "чорного лісу", що якісно вирізняє "К’Лен" від решти підприємств такого типу.

Кругляк сертифікований

Ми працюємо тільки з твердолистяними породами деревини: дуб, бук, ясен. Їх ще називають "елітними", позаяк вони вирізняються з-поміж інших цілою низкою переваг:

  • твердість
  • довговічність;
  • фактурність.
Обрізка круглякаРозпил кругляка

Сировина проходить кілька етапів обробки перш, ніж потрапити у виробничий цех. Кругляк розпилюють, відбраковують зайве, торцюють та калібрують. Після чого на допомогу приходить природа, адже все повинно висохнути протягом кількох тижнів (20-25 днів). Відтак "атмосферна сушка" доповнюється сучасними сушильними камерами. Всі процеси всередині повністю автоматизовані, тож відсоток вологості заготовки не перевищує 10%. Все це гарантує високу якість матеріалів з яких і виробляємо дерев’яні меблі, побачити та замовити які можете на нашому сайті.

Піддони заготовок

Компанія "К’Лен" проектує та виробляє власні меблі, як із цільного масиву, так і зрощеного. Переваги меблів із масиву це окрема тема розмови, втім вироби відповідають всім нормам. Будь-яка модель чи то ліжка, шафи, комоду або ж інших меблів проходить кілька важливих стадій: від зародження ідеї до проектування та виготовлення пробного екземпляру.

Проект ліжка

Готове ліжко

На кожному етапі група висококласних фахівці дотримується стандартів компанії та впроваджує сучасні тенденції "меблевого світу". Переваги надають лаконічним формам, візуальній естетиці виробу та його надійності. Крім цього "концепт" повинен володіти традиційними властивостями: довговічність, стійкість до температурних стрибків і перепадів вологи, екологічність та простота збірки і догляду.

Злагоджена робота триває кілька днів. Більшість часу витрачають на проектування та налаштування програмного забезпечення. Після чого "концепт" пропонують фокус-групі для оцінки за головними критеріями: стильність і простота. Це не звичні слова, а цілий комплекс позицій, які повинні визначити - чи сподобається те, як ми виготовляємо наші меблі із дерева для Вас.

Фото концепта

Як тільки виріб отримає зелене світло, його запускають у виробництво. Використовуємо тільки екологічні матеріали та якісну німецьку фурнітуру, що гарантує безпечність і надійність. На кожному етапі ведеться прискіпливий контроль аж до пакування та відправлення до місць реалізації. До Ваших послуг мережа звичайних та інтернет-магазинів. Тут зможете обрати та купити меблі, що припали до смаку саме Вам, а наші співробітники проконсультують та нададуть повну інформацію.

Магазин меблів

Дерев’яні меблі виготовлені нами підійдуть до будь-якого інтер’єру та стануть його окрасою. Створять затишок та посприяють відпочинку. Нададуть атмосферу впевненості та надійності і, головне, безпеки.

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння