Який стиль дизайну спальні вибрати?

У спальній кімнаті людина проводить мінімум третину свого життя, тому важливо зробити її максимально комфортною, безпечною, затишною. Існує безліч готових стильових рішень. Особливо популярним стає дизайн спальні з дерев'яними меблями.

Дерево - дивовижно красивий природний матеріал, що володіє неповторною текстурою.

«Дерев'яна спальня» підійде практично до будь-якого стилю, напрямку інтер'єру.

Різноманітність стильових рішень

Дизайн спальні в стилі прованс

Обстановка нагадує затишні сільські будиночки, обставлені меблями з деревини та декоровані лляними тканинами, серветками з вишивкою, витонченими статуетками.

Спальня в стилі прованс

Дизайн в стилі кантрі

Ознакою такої стилістики є масивні меблі з дерева, дерев'яна підлога, яскравий текстиль, глиняні аксесуари.

Спальня в стилі кантрі

Дизайн спальні в стилі хай-тек

В цьому напрямку поєднується метал, скло та натуральне вибілене дерево. Кімната в такому стилі виглядає сучасно, свіжо. Завдяки використанню скла приміщення здається просторим, світлим.

Спальня в стилі хай-тек

Скандинавський стиль

Інтер'єри скандинавських країн відрізняються особливим затишком, створюваний світлими кольорами в інтер'єрі, натуральними матеріалами, вишуканою простотою.

Спальня в скандинавському стилі

Дизайн спальні в класичному стилі

Спокійна затишна класика чудово гармоніює з дерев'яними меблями. Її доповнюють красиві штори, витончені настільні лампи з абажуром, м'яке затишне крісло.

Спальня в класичному стилі

Шале

Оригінальний стиль, що імітує обстановку мисливських будиночків в горах. Дизайн інтер'єру спальні, меблі в такій стилістиці виглядають грубувато, але дуже стильно. В якості акцентів використовують декор з ковкою, металу.

Спальня в стилі шале

Дизайн спальні мінімалізм

Цей напрямок дизайну багато хто відносить до класу «економ», але це не зовсім вірно. Всі меблі та техніка підбираються дуже ретельно. Відрізняється стильністю та максимальною функціональністю.

Спальня в стилі мінімалізм

Сучасний дизайн спальні - це просторий, екологічно чистий простір, оброблений безпечними матеріалами з красивими дерев'яними меблями. Все більше людей прагнуть вести здоровий спосіб життя, оточувати себе природною красою, природними матеріалами.

Якщо хочете купити екологічно чисті дерев'яні меблі для свого будинку, оброблені безпечними матеріалами, ви перебуваєте на правильному сайті. Ми хочемо, щоб наші клієнти жили довго, були здорові та щасливі!

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння