10 елітних дерев'яних сходів

Елітні дерев'яні сходи з незапам'ятних часів стали невід'ємним елементом престижу і знаком благополуччя будинків, в яких вони встановлені.

Це індивідуальний дизайнерський проект, вписаний в інтер'єр будинку і відповідає побажанням замовника.

Акцент майже завжди на помітну, спеціально виділяючусь, красиву і ергономічну конструкцію.

Кожні такі сходи – це ексклюзив:

  • індивідуальний проект,
  • дизайнерські перила,
  • нестандартні або навіть химерні опорні стовпи,
  • під замовлення спеціально виготовлені сходини,
  • додатковий декор.

Сходи з дерева: допомога у виборі дизайн-проекту

Щоб Вам було простіше визначитися зі своїм вибором, смаком і уподобаннями, нижче ми наводимо 10 проектів елітних сходів з масиву дуба, бука та ясена - твердолистяних порід дерева, які наша компанія використовує для виготовлення міцних і надійних дерев'яних конструкцій.

Сходи з вигинами

Плавний підйом з переходом дерев'яних елементів у декорацію другого поверху. Широка зручна сходина як би запрошує піднятися по ній, різьблені початкові стовпи й вигнуті поручні доповнюють конструкцію.

Сходи елегантно вписані в інтер'єр

Варіант без початкових стовпів, менш масивної першої сходини, але з вигинами більшої плавності, що утворюють широку прохідну зону першого поверху.

Гвинтові химерні сходи.

Гвинтова конструкція на вигляд здається дуже химерною, хоча насправді, не сильно відрізняється від серійних аналогів. Єдине поєднання кольору стелі і тильної сторони маршів викликає відчуття «стікання» елементів з другого на перший поверх.

Сходи з гіркою

Підйом з гіркою. Проект, що поєднує побажання дітей і дорослих. Перила оформлені як один з боків гірки, використовуються для швидкісного спуску на перший поверх.

Сходи Тюльпан

Сходи-квітка, рослина або тюльпан. Незвично красиві й оживляють бетонне будівництво своїми дерев'яними елементами.

Сходи Гніздо

Високохудожня елегантна дерев'яна конструкція, виготовлена з різних порід деревини. Прекрасно вписується в відкриту стропільну систему даху будинку і нагадує величезне гніздо.

Сходи злегка обробленим деревом

Сходинки зі злегка обробленого масиву дерева і балясини, оформлені як гілки, відмінно підходять до концепції повністю дерев'яного заміського будинку.

Дизайнерська сходи

Дизайнерські сходи в тому ж дусі надає приміщенню особливе філософське значення, спираючись на близькість людини з природою.

Сходи в стилі модерн

Фантастичні, схожі на ескалатор у метро, в стилі модерн із елементами зі скла та сталі.

Мармурові сходи з дерев'яними перилами

Будь-яку конструкцію, навіть з мармуру, можна оживити декоративними дерев'яними елементами, як поручні на цій фотографії.

Сходи з дерева можуть бути абсолютно незвичної конструкції, складних форм, з вигинами та різьбленням - вони є втіленнями Ваших фантазій, які ми, компанія «К'Лен» здатні реалізувати. З установкою таких сходів Ваш будинок заграє й придбає свою індивідуальність.

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння