Дерев'яні ліжка: колір Венге

Ліжко з натурального масиву дерева, виконано в кольорі венге – це не тільки 100% натуральність, практичність і висока якість, але й неповторний стиль. Такі ліжка ідеально підійдуть людям, які завжди йдуть в ногу з часом та модою і надають перевагу свіжим інтер’єрним рішенням.

Популярний сьогодні мінімалістичний стиль в приміщеннях будується на контрасті темних та світлих кольорів інтер’єру та меблів, де комод, шафа або ліжко кольору венге є невід’ємними частинами такого образу. Ці меблі мають особливу фактуру, а також темно-коричневий з пепельним відтінком та чорними прожилками колір, завдяки чому ідеально поєднується з стінами білого та бежевого відтінків, а також світлою підлогою.

Крім мінімалістичного інтер’єру, кольорова гама ліжок венге також широко застосовується дизайнерами в стилі лофт, що стає дедалі популярнішим, характерним для якого незвичне освітлення, імпровізована кладка цегли, а також оригінальні вставки із чорного дерева.

Ліжко з дуба венге, яка є частиною меблів венге, дозволить зробити ваш інтер’єр вашої спальні більш лаконічним та спокійним, приглушивши яскраві та ріжучі очі кольори. При цьому не обов’язково вибирати меблі венге виключно під білі стіни. Шафа, стіл, тумбочка чи ліжко венге будуть вигідно дивитися на фоні будь-яких відтінків коричневого та кремового.

Для справжніх поціновувачів сучасних інтер’єрних рішень наш інтернет-магазин підготував справжній подарунок – серію оригінальних та високоякісних меблів і кімнатної фурнітури, в тому числі стильні столи, стільці, шафи, гвинтові сходи та ліжка Венге, купити які можна за дійсно вигідною ціною. Крім того, придбавши ліжко Венге чи будь-який інший елемент меблів у нашому магазині, ви отримаєте зручну доставка товару в будь-який куток України.

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння