Ліжка кінг-сайз 1800 на 2000 (180 см)

Ліжко двоспальне довжиною 180 см - просторе і затишне спальне місце, на якому ви відчуєте себе немов на царському ложі. Подібна модель - чудове рішення для якісного, приємного сну, яскравих сновидінь, гарного настрою і поновлення енергії для майбутніх справ.

Вибираючи двоспальне ліжко 180 см, важливо враховувати такі характеристики, як: якість матеріалів, фурнітури, грамотність конструкції, функціональність та інші параметри, що впливають на якість сну і довговічність моделі.

У нас можна купити двоспальне ліжко 180х200, виготовлене з натурального дерева. Представлені моделі забезпечать не тільки здоровий відпочинок, а й зможуть стати прикрасою інтер'єру.

Які переваги двоспальних ліжок 180 200?

Ми виготовляємо вироби з дерева твердих порід, і з грамотною товщиною каркаса, а також щита, що гарантує великий експлуатаційний ресурс. Завдяки такому підходу, ліжко двоспальне 1800х2000 НЕ буде прогинатися під час використання, і не виникне скрип.

Інші переваги моделей:

  • Екологічна чистота. Ліжка нашого бренду повністю безпечні.
  • Міцність. Конструкції мають високу надійність і здатні витримати значні вагові навантаження.
  • Естетичність і універсальність. Ліжко двоспальне 180х200 - універсальний виріб, який прикрасить будь-який інтер'єр.
  • Лояльна вартість і висока якість.

Наші конструкції забезпечать для вас здоровий сон. Двоспальні ліжка 180 см можуть бути різної конфігурації. Наприклад, з мобільними тумбами, високою спинкою для зручного читання книг або перегляду телевізора, шухлядами для білизни, а також іншим функціоналом.

Детальну інформацію можна дізнатися у представників нашого магазину. Купити двоспальне ліжко з дерева потрібно всім, хто шукає ідеальне спальне ложе!

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння